Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Lux wątek zamknięty przechodzac kolo śledzika wstapilyśmy.. zachecila nas muzyka... nozka sama...
~L.
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 28 lipca 2018

NIE POLECAM! wątek zamknięty Wpuszczają tam każdego. Strach się bać! Po piwie głowa boli (bo mocno...
~AIK
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 10 września 2013

Ograniczenia wiekowe wątek zamknięty Jestem niesłychanie zdegustowany ograniczeniem wiekowym, które wynosi 21 lat....
~Student
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 27 kwietnia 2013

:) wątek zamknięty Ogólnie lokal świetny :) Super muzyka - nie ma chyba takiego lokalu, gdzie...
~Ruda
2

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 13 października 2012

stefan - opinia wątek zamknięty obsługa do bani, muzyka za głośno!
~stefan
-

dodano: 24 stycznia 2013

fajny lokal wątek zamknięty byłam tam wczoraj na andrzejkach,bylo niezle,dobra muzyka,miła obsługa,i...
~mona
-

dodano: 1 grudnia 2012

wrócę na pewno :) wątek zamknięty Brakowalo takiego miejsca w Sopocie. Lokal idealnie wypenil pustkę :) Na...
~malinka
-

dodano: 7 października 2012

super knajpka wątek zamknięty Co tu pisać naprawdę godny polecenia lokal facet przytarł nosa Sopockim...
~marcin
-

dodano: 28 sierpnia 2012

Rewelacja!!! wątek zamknięty Byliśmy w weekend na imprezie, przemiła atmosfera, obsługa uśmiechnięta,...
~Grzegorz
1

dodano: 4 lipca 2012

Dawno się tak dobrze nie bawiłem.. :) wątek zamknięty Dawno się tak dobrze nie bawiłem.. :) Pierwszy raz natrafiliśmy na to miejsce...
~Kamil Kostecki
-

dodano: 6 sierpnia 2012

śledzik dance wątek zamknięty mega niskie ceny, miła obsługa i fajna muzyka :)
~B
-

dodano: 3 sierpnia 2012

polecam gorąco! wątek zamknięty Polecam wszystkim! I na piwko, i na imprezkę, i na śledzika ;) Miła obsługa,...
~Gość
-

dodano: 31 lipca 2012

Rewelacja wątek zamknięty Natknęliśmy się z Mężem na ten lokal przypadkiem podczas spaceru. Zachęcił...
~Maja Błaszczuk
-

dodano: 20 lipca 2012

rewelka wątek zamknięty super zakąski,wszystko swieże smaczne i bez ściemy,porcje adekwatne do cen,...
~Morda
-

dodano: 10 lipca 2012

POLECAM! wątek zamknięty Bardzo miła obsługa, klimatyczna muzyka i mega tanio jak na Sopot. Nie ma...
~Martin
-

dodano: 5 lipca 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry