Do Pana Jacka trafiłam dopiero na jazdy dodatkowe. Szukałam cierpliwego i spokojnego instruktora, który nie będzie na mnie krzyczał, kiedy coś nie wychodzi, tylko pomoże to opanować.
Gdy trafiłam na stronę Jedynki i przeczytałam zamieszczone tu opinie, od razu zadzwoniłam do Pana Jacka i umówiłam się na 4 godziny jazdy przed drugim podejściem do egzaminu.
Nie mogłam trafić lepiej! Podczas całych 30 godzin kursu, nie dostałam tylu praktycznych i cennych rad dotyczących prowadzenia auta i poruszania się po drodze, co w czasie tych 4 dodatkowych godzin z Panem Jackiem.
Dopiero Pan Jacek pokazał mi jak prawidłowo zaparkować i jak dobrze ruszyć stojąc pod górę żeby się nie stoczyć.
Jak jakiś manewr nie wychodził, to powtarzaliśmy go do skutku. Wszystko na spokojnie, bez stresu, w sympatycznej atmosferze.
Na egzaminie jechałam taką samą trasą, jak dzień wcześniej na jazdach, nie było więc żadnych niespodzianek :)
Wszystkim szukającym cierpliwego instruktora, który nauczy dobrze prowadzić auto i bezpiecznie poruszać się po drogach, a tym samym bardzo dobrze przygotuje do egzaminu, gorąco polecam Pana Jacka i szkołę Jedynkę.
Dziękuję i Pozdrawiam! Do zobaczenia na drodze ;)