Widok

Rezygnazja z oferty Fiesta = obelga. ZECYDOWANIE ODRADZAM

Chciałem wyjechać z rodziną do Egiptu i postanowiłem niestety skożystać z biura Fiesta. Równocześnie znajomi wpadli na ten sam pomysł, tylko z innego biura. Jak okazało się otrzymali tę samą ofertę tylko jako stali klienci otrzymali 2% znizki + wycieczkę na miejscu. Postanowiliśmy wyjechać razem i skożystać z ich biura (gdyż inaczej by z nami nie wylecieli - czemu mieli by przepłacać), dzięku temu że załatwiał znajomy również otrzymaliśmy zniżkę i wycieczkę.
Zrezygnowaliśmy z oferty Fiesta i w odpowiedzi otrzymaliśmy cytuję
(mail wysłany do mojej żony): jest Pani śmieszna następnym razem polecam allgro a nie zawracanie d.....
Rozumiem rozdrażnienie Biura przecież przepadły im 2 rodziny 4 osobowe, ale obrażanie klienta to już przesada. Wszystkim radze z daleka omijać to biuro - no chyba że lubicie być obrażani.
Podaje adres: Biuro Podruży Fiesta
ul. Przebendowskich 38
81-543 Gdynia.
Zapomianłbym, gdy osobiście skonatkowałem się z Biurem, by wyjaśnić tę sprawę, próbowali mnie straszym procesem jeżeli opisze tą sytuację w internecie.
Na wszelki wypadek pozostawiłem sobie korespondencje z Biurem Podróży.
Trzeba przyznać że potrafią trzymać relacje z klientami!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
czytając takie uwagi po prostu ręce opadają, z tego wynika,ze kazdy klient który łaskawie zechce wyjechac musi byc promowany znizką,że raczy wyjechać a po błędach w korespondencji widac jaki to rodzaj "Klienta roszczeniowego" forma bezosobowa typu ich , to itp sama mówi za siebie.A promowanie klienta np 2 % znizka z własnej prowizji na szczeście zaczyna byc karana i biura stosujace tego rodzaju praktyki pozbawiane będą mozliwosci sprzedazy ofert. I któz zostanie?Bo czy szanowny Klient wie,ze ta prowizja od sprzedanej imprezy jest pracą i do tego z Vatem i płatnościami zwiazanymi z czynszami, mediami(prąd telefony itp)i wcale się nie zdziwię, że z takimi Klientami nikt nie chce pracować!!!a klientowi który w taki sposob chce reprezentować nasz kraj w Egipcie dobrze radzę: kocyk na plazy bałtyckiej i nie wyjeżdzac z kraju
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry