Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Karolina - opinia wątek zamknięty Nie polecam, jedzenie kiepskie, obsługa niemiła i bardzo nieciekawe...
~Karolina
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 16 lutego 2014

inco - opinia wątek zamknięty bardzo smaczna pizza, uprzejmy kucharz który szybko i sprawnie przyjął...
~inco
-

dodano: 6 stycznia 2014

Najpyszniejsza pizza w Gdańsku wątek zamknięty Niechcący trafiliśmy na te pizzerie bo jest schowana w osiedlu, ale lepszej...
~Niedzielni spacerowicze
1

dodano: 15 października 2012

Nie polecam tej pizzerii! wątek zamknięty Poszedlem z dziecmi na spacer! Ladna pogoda wiec zglodnielismy i...
~Andrzej
1

dodano: 28 kwietnia 2013

masakra wątek zamknięty Miałam okazję odwiedzić te miejsce trzy razy i za każdym razem porażka,...
~Sylwia
-

dodano: 26 października 2013

Odradzam wątek zamknięty Obsługa fatalna, niemiła, nieuprzejma a wręcz chamska!!!
~niezadowolona
-

dodano: 22 października 2013

groupon wątek zamknięty Mieliśmy 2 groupony do zrealizowania (kupione przez 2 różne osoby). Za...
~Anna
-

dodano: 10 października 2013

Dziwne miejsce wątek zamknięty Skusiłem się na groupon, ciekawy miejsca które znajduje się niedaleko mojego...
~Luke
-

dodano: 23 września 2013

Szkoda czasu i pieniędzy wątek zamknięty Kategorycznie odradzam. Obsługa na poziomie zero. Chcąc zrealizować kupon...
~Ewa
2

dodano: 5 sierpnia 2013

odradzam kategorycznie wątek zamknięty Podrzedny pub osiedlowy pizza o konsystencij kitu
~edek
-

dodano: 23 lipca 2013

~haer
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 19 października 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry