Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Jo - ocena Świetna restauracja z przesympatyczną obsługą i klasyczna kuchnią włoską. Na...
~Jo
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 4 lutego 2025

Paulina - ocena Restauracja Sempre w Sopocie to miejsce, które przyciąga uwagę swoim...
~Paulina
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 22 stycznia 2025

Klient - ocena Słuchałeś kiedyś Hansa Zimmera i kojarzysz jego wielkie dzieła? Pani Gosia w...
~Klient
-

dodano: 19 stycznia 2025

Karol - ocena Zabrałem dzisiaj swoją żonę na kolacje, nie spodziewałem się że miejsce...
~Karol
-

dodano: 17 stycznia 2025

Kasia - ocena Fantastyczna Restauracja i Obsługa! Polecam!
~Kasia
-

Patryk - ocena Bardzo przyjemna atmosfera w lokalu. Wystrój zrobiony tak, że odnosi się...
~Patryk
-

Dawid - ocena Bardzo ładny wystrój lokalu, sympatyczna obsługa oraz przepyszne jedzenie
~Dawid
-

Katarzyna Izydorek - ocena Bardzo dobrej jakości jedzenie. Widać że przyrządzane z pasją. Czas...
~Katarzyna Izydorek
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 26 sierpnia 2024

Oliwia Sadlińska - ocena Dziś byłam w restauracji sempre jedzenie przepyszne obsługa bardzo miła i...
~Oliwia Sadlińska
-

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 9 lipca 2024

Ivanka - ocena Wystrój dobry,obsługa dobra,ale jedzenie bardzo średnie.Nie polecam. Drogo w...
~Ivanka
-

ostatnia odp. 9 miesięcy temu

dodano: 28 maja 2024

Andrea - ocena Wspaniała obsługa , świetne miejsce, wyśmienite dania i przesympatyczny...
~Andrea
-

ostatnia odp. 9 miesięcy temu

dodano: 5 maja 2024

Robert - ocena Pizza na cieście a'la naleśnik, boki przypalone. Ceny zawyżone w porównaniu...
~Robert
-

ostatnia odp. 10 miesięcy temu

dodano: 29 kwietnia 2024

G - ocena Bardzo drogi, cena do jakości 10:3
~G
-

dodano: 22 kwietnia 2024

Patrycja - ocena Witam ,po wizycie w restauracji z rodziną jestem bardzo zadowolona.Obsluga...
~Patrycja
-

dodano: 7 kwietnia 2024

Krzysztof - ocena Dzięki tej atmosferze i jedzeniu poczujesz się jak we Włoszech! Kelnerzy są...
~Krzysztof
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 11 lutego 2024

Andrzej - ocena Świetna restauracja. Przyjazna dla dzieci (Kącik dziecięcy! Tam wysyłamy...
~Andrzej
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 11 lutego 2024

Monika Wisniewska - ocena Stoliki ciasno ustawione porcje skandalicznie małe lazania porcja dla dziecka...
~Monika Wisniewska
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 28 września 2023

Lidia - opinia Byłam w czerwcu było pysznie terz w sezonie pizza jak na i cieście naleśnika...
~Lidia
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 24 sierpnia 2023

Michalina - opinia Obsługa miła ale brak organizacji. Pizza w miarę ok ale nie za taką cenę....
~Michalina
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 22 sierpnia 2023

karolina - opinia Nie lubię tego typu rozwiązania problemu. Ale jeżeli podczas wizyty nawet...
~karolina
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 25 lipca 2023

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry