Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Hanna - ocena Chciałabym w imieniu swoimi i męża podziękować Panu Robertowi i całemu...
~Hanna
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 12 października 2024

BTS - ocena Obsługa pierwszorzędna. Zabudowa na wymiar - mimo krzywizn na ścianach i...
~BTS
-

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 15 kwietnia 2024

Michał G - opinia Meble łazienkowe zrobione idealnie !! Polecam w 100%
~Michał G
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 27 marca 2023

Sebastian G. - opinia Firma robekada a dokładnie Pan Robert to marka sama w sobie, specjalista...
~Sebastian G.
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 23 lutego 2023

Adrianna - opinia wątek zamknięty Firma godna polecenia. Profesjonalna obsługa na każdym etapie, od projektu po...
~Adrianna
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 27 stycznia 2022

Mariusz - opinia wątek zamknięty Profesjonalne podejście do tematu. Wykonali dla nas kuchnię na wymiar,...
~Mariusz
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 24 lutego 2021

Katarzyna - opinia wątek zamknięty Chciałam bardzo podziękować za profesjonalne podejście do tematu. Firma...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 18 marca 2020

Mebkle kuhenne pod wymiar wątek zamknięty Szukałem oferty w różnych firmach i jestem pod wrażeniem konkretu,...
~Ivan Kravchenko
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 9 lipca 2016

Polecam wątek zamknięty Firma godna polecenia. Korzystałam z usług już kolejny raz i skorzystam...
~Katarzyna
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 29 czerwca 2016

serdecznie polecam pod każdym wzglądem wątek zamknięty Firma wykonywała meble kuchenne i łazienkowe na wymiar. Projekt jak i pomiary...
~paula
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 8 lutego 2016

Bardzo dobrze wątek zamknięty Wybierając już kolejnego stolarza bazowałem na opiniach z portalu. Wybrałem...
~Adam
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 23 kwietnia 2015

Polecamy :) wątek zamknięty Zamówiliśmy w salonie meble kuchenne, łazienkowe oraz szafy wnękowe do...
~Marta
2

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 13 lutego 2015

Polecam!!! wątek zamknięty Zamówiłem kuchnie w zeszłym roku, Wyszła lepiej niż sobie wyobrażałem. Ekipa...
~Kamil
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 10 czerwca 2014

Solidny Stolarz wątek zamknięty Polecam.Ścisłe terminy- dotrzymane,punktualność,solidność,dokładność,...
~Krzysiek i Kasia
-

dodano: 6 marca 2014

Agata - opinia wątek zamknięty Kuchnia zrobiona jest zgodnie z projektem, solidnie i pięknie. Jestem mega...
~Agata
-

dodano: 20 lutego 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry