Widok
Czytam te wasze komentarze i nie wierzę. Jedni zachwalają drudzy negują. Ja byłam na prezentacji Roboklina i na mnie nie zrobił żadnego wrażenia, ot zwykły odkurzacz. Pani prezenterka opowiadała jakieś bajki o filtrze wodnym czy coś takiego i na tym najbardziej się skupiała, jak by to była jedyna jego zaleta. Niestety bądzmy szczerzy może i jest dobry ale na pewno nie za takie pieniądze. 8tyś PLN to kosztuja odkurzacze piorące przemysłowe. Szukałam nowego odkurzacza wiec skusiałam się na prezentację, ale bardzo się zawiodłam. Kupiłam Karchera z Castoramy, przynajmniej znana firma i jakosć produktu a nie jakiś wynalazek rodem z lini produkcyjnej ala Mango.
Mówcie co chcecie, ale ja jestem na NIE jeśli chodzi o zakup tak drogiego sprzętu.
Mówcie co chcecie, ale ja jestem na NIE jeśli chodzi o zakup tak drogiego sprzętu.
Twój nr. IP pokazuje się tu ze 30 razy za każdym razem pod innym nickem raz męskim raz damskim. Zapewne sam/a nie jesteś pewne jakiej jesteś płci a to świadczy o problemach umysłowych. W sumie kto jak nie umysłowo chory wpadłby na taki pomysł naciągania na zakup. Dobry sprzęt sam się sprzedaje i nikt nie musi uciekać się do tak tandetnych technik sprzedaży jak twoje. Jesteś żenującą osobą, obłudną i zakłamaną, ale ok, niech wszyscy czytają twoje wypociny przynajmniej wszyscy mogą zobaczyć jacy ludzie zajmują się sprzedażą bezpośrednią i do czego zdolni są akwizytorzy w dzisiejszych czasach aby wepchnąć i sprzedać cokolwiek, w tym wypadku chińską froterkę.
Ha, i kto tu mówi o obłudzie? Jakim innym nickiem, gdzie udowodnione?? Nie pomyliło ci się forum? Zobacz ile na tym wątku jest twoich niezgodnych z prawdą, wręcz wulgarnych komentarzy. Jest najwięcej. Kto tu ma więc fioła na punkcie pisania, kto tu jest zaciekły? Odpowiedź jest jasna - ty przedstawicielu konkurencji, bo kto inny mógłby codziennie tak negatywnie pisać o urządzeniu innej firmy. Zaraz, to ty piszesz o chińskiej o froterce? To wasz produkt z waszej oferty? Ja piszę o doświadczeniach z użytkowania Robocleana, który jest jednym z najlepszych urządzeń tego typu na rynku. Zaciekle starasz się zaszkodzić Robocleanowi. To jasno oznacza, że nie radzicie sobie z konkurencją, jaką dla was jest Roboclean.
Jakie to dziwne że przedstawiciel posiada taki sam adres IP 188* jak większość tu komentujących. masz na to dowody że jestem z konkurencji? Przyszło ci może do tej pustej głowy że może jestem zwykłym użytkownikiem forum który rozpracował twoją technikę sprzedaży poprzez umieszczanie fałszywych opinii zachwalających twoja froterkę? Na prawdę, umieszczenie kilku lewych certyfikatów które nic nie znaczą albo opinie rzekomych użytkowników na stronie mają przekonać ludzi do zakupu odkurzacza za 8tyś PLN? Jest wolny rynek więc wszystkie chwyty dozwolone, ale jawne okłamywanie potencjalnych kupujących na forum nie przejdą.
Ten hejter jest nam znany, jest z konkurencji. Ostrzegamy przed jego działalnością. Wymiguje się zawsze przed podaniem faktów potwierdzających jego tezy. Po prostu takich nie ma, to są jego własne wymysły mające za zadanie zdyskredytować Robocleana. Tu są konkretne fakty mówiące o naszym urządzeniu: http://www.roboclean-poland.pl/certyfikaty,3.html