Widok

Roboclean opinie

Jakie są Wasze opinie na temat urządzenia Roboclean? Byłam na prezentacji, podoba mi się ale chce sie dowiedzieć, jak spisuje się w praktyce.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3

Wszystkim czytającym ten wątek polecam spojrzeć na numery IP tych tak zwanych bezstronnych opinii. Można się nieźle pośmiać. Wszystkie pisane z tej samej sieci komputerów przez 2 góra 3 akwizytorów, na siłę próbujących zachęcić do zakupu produktu. Nawet sami odpowiadają sobie na zadane pytania. WOW. To właśnie do tego stopnia ewoluowały techniki sprzedaży.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

He, he, świetny pomysł! Jednak Roboclean najlepszy jest w domu, wiele więcej potrafi.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

A ten gość dalej hejtuje, w kółko to samo. Tak to jest, gdy chce się nabruździć, a samemu pojęcia się nie ma na ten temat.

Najważniejsza praktyka. Co pisać, co mówić, własne doświadczenia są najlepsze.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zgadzam się! Pajace wypisują bzdury, a najlepiej samemu sprawdzić. Ja to zrobiłem i Roboclean to świetne urządzenie, polecam!

Zanim umówiłem się na prezentację byłem pewien, że to badziew. Teraz sam go mam i regularnie używam.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Do czego?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mi zależało na wyeliminowaniu roztoczy, a przy okazji okazało się, że ma też inne przydatne zastosowania. To był bardzo dobry zakup.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jest znakomity! Miałam różne odkurzacze, ale Roboclean jest najlepszy! Dywany czyste, czyste powietrze, mąż odkurza nim samochód i pierze tapicerkę. Ma świetny zestaw różnych przystawek.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Gdyby nie Roboclean, ni mogłabym otwierać okien w zimie. Świetnie oczyszcza powietrze.

A ty jeszcze pod iloma nickami będziesz zachwalać ten odkurzacz? Jeszcze trochę to według was ten wspaniały odkurzacz będzie robił kawę i herbatę oraz podawał śniadanie do łóżka. Na prawdę jesteście żałośni.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

To prawda, na smog Roboclean jest bardzo dobry. Też używam go do oczyszczania powietrza.

Miasta powinny podczas smogu stawiać je na każdej ulicy :)

Dobre, ale kto będzie ich pilnował ;)

No, wy zachwalający akwizytorzy któż by inny.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Jest super! Zanim zobaczyłam na prezentacji nie spodziewałam się, że jest aż tak dobry. Teraz kupiłam i sama go używam. To sprzęt na lata.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

No, to teraz możesz odkurzyć wasze akwizytorskie biura w których tylko siedzicie i myślicie jak by tu jeszcze zachęcić ludzi do kupowania...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Czy widziałeś kiedykolwiek człowieku pod pseudonimem VIN, jak wygląda 5-letnie dziecko i jego życie, gdy ma alergię i atopowe zapalenie skóry? Tak było z moim synem. Od momentu, kiedy kupiłam Robocleana i zaczęłam go używać, mój syn normalnie może żyć i zniknęły egzemy z jego ciała. Nikt mi nie wmówi, że to urządzenie jest kiepskie.

A ile wytrzyma?

To sprzęt klasy Rainbow. Pociągnie 20 lat.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry