Widok

Roboclean opinie

Byłam na prezentacji urządzenia marki Roboclean. Świetnie sprząta, ma też podobno pozytywny wpływ na zdrowie przez eliminowanie roztoczy. Czy ktoś z Was ma z nim jakieś doświadczenia w sprawie wpływu na zdrowie?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moja znajoma kupiła Robocleana ze względu na swoją córkę. Ma alergię i ciągle kaszlała, łzawiły ją oczy. Gdy zaczęła sprzątać Robocleanem, wszystko to ustało.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co to są te roztocza?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pajęczaki, niewidoczne okiem, których jest mnóstwo w każdym domu. Najwięcej w pościeli, żywią się ludzkim naskórkiem. Wydzielają toksyny, które u niektórych osób wywołują uczulenie. Zwykłe odkurzacze tego nie filtrują, wyrzucają je z powrotem. Do tego jeśli ktoś nie wymienia za każdym razem worków, to w nich się rozmnażają. Roboclean filtruje je w 100%.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

To czuć, jak się sprząta. Jak miałam workowy, to przy każdym sprzątaniu śmierdziało, a z Robocleana wychodzi normalne powietrze, bez zapachu.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

To mnie też przekonało.

Do zwykłego odkurzacza można teraz dostać takie saszetki z zapachem coś podobnego jak przykleja się w szafie. fajnie to działa, naprawdę.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Może i działa, ale nie eliminuje kurzu, roztoczy i innych alergenów, które wydostają się ze zwykłego odkurzacza.

Ma pozytywny wpływ na moje kolana, bo nie muszę chodzić z dywanami na trzepak :)

Ja bardzo dobrze się czuję jak włączę jonizowanie powietrza i dodam olejek sosnowy. Robi się klimat jak w lesie.

Jakie ma jeszcze funkcje?

Ja piorę nim dywany, wyciągam powietrze z worków próżniowych, odkurzam firanki.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

W te upały używam funkcji klimatyzacji.

To jest super sprawa. Nie trzeba kupować klimatyzatora.

Przestały mnie boleć plecy podczas odkurzania, bo Robocleanem sprząta się bardzo wygodnie.

Ja przestałem kaszleć od czasu, gdy mam Robocleana i oczyszczam nim powietrze. nie tylko oczyszcza z roztoczy, ale też z pyłów, zwłaszcza w zimie.

Czy wyrabia ciasto na drożdżowe ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Świerze powietrze podczas odkurzania i bezpośrednio to jest to, co najbardziej mi się podoba w Robocleanie.

Ja jeszcze dodaję olejki eteryczne.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja uratowałam swój dywan. Był tak zadeptany i brudny, że chciałam go wyrzucić i kupić nowy. Po odkurzeniu i wypraniu Robocleanem zrobił się puszysty i w końcu jest czysty.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czyli opłaca się kupienie Robocleana. Koszt dywanu jest znaczący.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cała moja rodzina ma alergię na odchody roztoczy. Kupiliśmy Robocleana i czyścimy pościel, odkurzamy nim dywany, podłogi, firanki. Rewelacyjny sprzęt! Nie mamy już uczulenia, bo w naszym domu nie ma roztoczy!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Użytkownik VIN/anonim od wielu miesięcy codziennie na wątkach dotyczących Robocleana wypisuje mnóstwo komentarzy, które wszystkie są negatywne. Czy tak zachowują się normalni użytkownicy? Pisze, że: akwizytory sprzedają po 8tyś, gdy tymczasem cena Robocleana wynosi 5,5 tys. Można to sprawdzić w firmie na fakturach lub na prezentacji. Dalej: ściągane są z chin po 150USD. Każdy, kto widział Robocleana już tylko na pierwszy rzut oka potrafi stwierdzić, że ta maszyna nie może tak mało kosztować, nie wspominając o wysokiej technologii w niej zawartej. Następne: mało tego sposób jaki to robią jest żenujący i haniebny. Gdzie, na której prezentacji, u kogo? Na takie pytania ten człowiek nigdy nie odpowiada. To proste, nie ma faktów, a jedynie wypisuje nie mające pokrycia z rzeczywistością oszczerstwa. Sprawę badaliśmy i okazuje się, że jest on pracownikiem konkurencyjnej firmy. Sprawa jest więc jasna... Poza kwestiami merytorycznymi wiele o tym użytkowniku mówi styl jego pisania, słowa, jakich używa. Oto przykłady: banda naciągaczy, imbecyle, upośledzeniu umysłowym, ty tępa dzido, jesteś chora psychicznie, oszuści. To pokazuje jego niski stopień kultury osobistej i zawężony horyzont intelektualny. Czy taki człowiek zasługuje na zaufanie? Czy można jemu wierzyć? Ze względu na to, że jest to jawny hejt, sprawą tą zajął się prokurator.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

A czy to nie ty dwa komentarze wyżej przedstawiłaś się jako Pola alergiczka?
Nie jest ci wstyd? Przecież działasz na szkodę swojej firmy. Nie możesz w nieskończonośc zaprzeczać swojej działalnosci polegającej na bezustannym zamieszczaniu pozytywnych wpisów na temat towaru który sprzedajesz. Na prawdę, twoje działania są żenujące.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Na szkodę naszej firmy działasz ty, człowieku z konkurencji. Numery IP mogą być do siebie są bardzo podobne i tak jest w tym przypadku. Różnią się końcówką, którą administrator zakrywa gwiazdką.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dziwne że nikt nie ma takiego nr IP jak ja, qty czy anonim, swoje udowodniłem, ośmieszyłem ciebie i tą twoją pseudo firemkę, resztę zostawiam tym trzeźwo myślącym bo ty i reszta twoich odkurzaczowych gigantów biznesu i tak już nic nie wskóra.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dziwne dla ciebie, bo chcesz za wszelką cenę pokazać, że rzekomo komentarze są pisane przez jedną osobę, co nie jest prawdą. Są numery, które są podobne, i takie, które nie są podobne. Co w tym dziwnego?

To w tym dziwnego że pozytywne opinie pochodzą z takiego IP jak twój, jakoś żaden wpis nie dubluje mojego IP. Z resztą co ci będę tłumaczył skoro jesteś aż tak ograniczona i szukasz głupszego od siebie.

Widzę, że dyskusja z tobą nie ma sensu. Interesuje ciebie tylko kasa i pasożytnictwo w internecie, a nie uczciwa robota.

Ośmieszyłem ciebie i twojego roboklina odkrywając prawdę o tym jak działasz, skończyły ci się argumenty aby kontynuować jakąkolwiek sensowną debatę. Co ty możesz wiedzieć o uczciwej robocie skoro sprzedajesz odkurzacze zachwalając je pod przykrywką zadowolonego użytkownika. Nie mów mi o zbieżności nr. IP bo wcześniej wypierałaś się że jesteś domokrążcą i to kłamstwo też z łatwością obaliłem. Za każdym wpisem ośmieszasz się coraz bardziej a polemizowanie z tobą nie ma sensu bo po prostu nie jesteś jeszcze na moim poziomie, dorośnij weź się za porządną robotę wtedy pogadamy. Wyprali ci mózg którego i tak masz mało i teraz myślisz że sprzedaż odkurzaczy za pośrednictwem forum zrobi z ciebie milionera. Żenada i nic więcej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Od dłuższego czasu interesowałam się odkurzaczami wodnymi. Czytałam, że lepiej oczyszczają powietrze z kurzu niż tradycyjne odkurzacze z workiem. Już miałam dokonać zakupu w sklepie, gdy pewnego dnia zadzwonił do mnie kuzyn polecając spotkanie z Przedstawicielem Roboclean Poland. Chciałam wybrać dla siebie najlepszy model, więc z chęcią się umówiłam. Na prezentacji mówiono, że skuteczność technologii zastosowanej w Robocleanie jest znacznie wyższa niż odkurzaczy wodnych dostępnych w sklepie. I jest to prawdą, bo sama po zakupie o tym się przekonałam. Polecam go każdemu, kto skutecznie dba o czystość i zdrowie.

Okazało się, że Roboclean świetnie nadaje się do oczyszczania powietrza z nieprzyjemnych zapachów. Mieszkam w bloku i co jakiś czas czuć, jak ktoś gotuje, coś przypali, czuć dym papierosowy. Wtedy zamykam okna, włączam Robocleana i po kilku minutach zapach powietrza znowu staje się przyjemny.

Mieszkam w starym budownictwie i czuć specyficzny zapach. Gdy po oczyszczaniu powietrza przyszła do mnie sąsiadka, była zaskoczona, że w mieszkaniu jest rześkie powietrze.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak, Roboclean nie tylko odkurza, ale też oczyszcza powietrze. Ze zwykłego odkurzacza zawsze wylatywał smród, a z Robocleana powietrze wychodzi bezwonne.

Trójmasto.pl już zablokowało wątek na temat froterki z Chin. Ile można przyglądać się jak za pośrednictwem forum domokrążcy od odkurzaczy poprzez kłamstwa zachwalają i reklamują swoje produkty, mało tego że w żałosny i haniebny sposób ośmieszają swoją firmę to jeszcze za sobą ciągną na dno szanujący się portal.

Bardzo dobrze, najwyższy czas! Popieram decyzję administratora. Ile bowiem można hejtować? Tylko dlaczego tak późno na to się zdecydował, pozwalając człowiekowi z konkurencji, ukrywającemu się pod pseudo VIN/anonim pisać fikcyjne, negatywne informacje? Zachęcam w obliczu spamu hejtera do zapoznania się z prawdziwymi faktami o Robocleanie:
http://www.swiatnauki.pl/8,1519.html
http://www.roboclean-poland.com/certyfikaty.html

Inne tematy z forum Zdrowie

Środki na erekcję dla osoby po 60 (7 odpowiedzi)

Jestem po 60tce... ale nada z żoną prowadzimy jak mi się wydaje bujne pożycie. Od pewnego czasu...

Nawroty trądziku różowatego na twarzy (3 odpowiedzi)

Hej, czy przy trądziku różowatym też macie takie nagłe nawroty? Miałam piękną remisję prawie dwa...

Powiększanie piersi tabletkami Perfect Bust (7 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam sprawić sobie tabletki Perfect bust. Aktualnie jestem po 3 tygodniach...

do góry