Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
AMI Michał - ocena Super! Konkretnie, atrakcyjnie cenowo, szybko. Polecam!
~AMI Michał
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 23 października 2024

Marta - ocena Wszystjo w jak najlepszym porządku- pełen profesjonalizm, świetne doradztwo,...
~Marta
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 13 października 2024

Katarzyna - ocena Panowie punktualni, profesjonalni i bardzo sympatyczni. Jako jedyni podjęli...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 7 września 2024

Iwona i Marek - ocena Profesjonalna obsługa klienta na każdym etapie, wysoka kultura osobista i...
~Iwona i Marek
-

dodano: 19 sierpnia 2024

J. - ocena Profesjonalna obsługa klienta na każdym etapie również posprzedażowej....
~J.
-

dodano: 13 sierpnia 2024

Aleksandra G - ocena Zamówiliśmy plisy, żaluzje i rolety zewnętrzne- wszystko super! Panowie...
~Aleksandra G
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 10 lipca 2024

Julita - ocena Ekspresowa wycena i realizacja (tydzień oczekiwania) wraz z konkurencyjną...
~Julita
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 30 czerwca 2024

Agata - ocena Szeroki wybór wzorów, profesjonalne doradztwo, szybkie terminy i wykonanie....
~Agata
-

dodano: 20 czerwca 2024

Alicja S. - ocena Szybka realizacja, ok. tygodnia po pomiarze okien mam zamontowane rolety....
~Alicja S.
-

dodano: 19 czerwca 2024

Ilona - ocena Firma godna polecenia. Bezproblemowy kontakt z panem Krzysztofem. Fachowa i...
~Ilona
-

Ewa - ocena Piękne drewniane rolety, prezentują się przepięknie w nowym salonie. Polecam
~Ewa
-

Maciej - ocena Zamawiałem rolety oraz moskitierę na okna, i jestem bardzo zadowolony....
~Maciej
-

Martyna Kozikowska - ocena Zdecydowanie polecam. Bardzo miły kontakt, fachowa obsługa i szybka realizacja.
~Martyna Kozikowska
-

Maja - ocena Firma godna polecenia, bardzo duży wybór materiałów i profesjonalny montaż.
~Maja
-

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 13 maja 2024

Magdalena - ocena Z całego serca polecam Pana Piotra bardzo kompetentny i przemiły człowiek....
~Magdalena
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 28 kwietnia 2024

Karina Czerewatyj-Wyszecka - ocena Rewelacyjna Firma, usługa na najwyższym poziomie. Terminowość i jakość oraz...
~Karina Czerewatyj-Wyszecka
-

dodano: 26 kwietnia 2024

Martyna - ocena Świetny kontakt z klientem. Fachowa pomoc w wyborze plis. Szybki i...
~Martyna
-

dodano: 12 kwietnia 2024

Maria - ocena Polecam firmę ,montaż plis profesjonalnie i szybko we wtorek zamówienie a w...
~Maria
-

ostatnia odp. 8 miesięcy temu

dodano: 29 lutego 2024

Danuta K. - ocena Już wielokrotnie korzystałam z usług firmy 3miasto i nigdy się nie zawiodłam,...
~Danuta K.
-

dodano: 22 lutego 2024

Elżbieta DOPKA - ocena Zepsuła się mi plisa okienna (po kilku latach przetarła się linka boczna)....
~Elżbieta DOPKA
-

dodano: 22 lutego 2024

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry