Widok

Rolety okienne

Witam sąsiadów z Imbirowej i okolic, pytanie mam o rolety w oknach kogo polecacie i gdzie nabyliście te które macie. Chodzi o te "paskowe"
Pozdrawiam sąsiad z Imbirowej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
firma z osowy
http://zaluzje-okienne.pl/
chyba tez takie maja
ja u nich zamawiałem normalne rolety okienny i wyszło ok 500pln taniej jak u innych za to samo
Potwierdzam. Nam też zaproponowali cenę za zwykłe materiałowe prawie 600 zł taniej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dziękuję za odpowiedzi, :) ktoś ma jeszcze jakieś polecenie?
Zapomniałam dodać, że niestety z ich oferty nie skorzystaliśmy, ponieważ nie mogliśmy zgrać się z terminami. Skorzytaliśmy z oferty firmy anros z Chwaszczyna. Cena była wysoka, ale można negocjować. I to zrobiliśmy. Także cenowo wyszło nas podobnie. Montaż był na 8 szybach.
Nam i naszym sąsiadom montowała firma wojar, cenowo nie porównywałam z innymi ale za 4 okna w tym jedno balkonowe zapłaciliśmy 700 zł, w tym roku będziemy zamawiać też u nich moskitiery :)
Można jakiś adrsik albo telefon kontaktowy tudzież mailowy ?
http://www.wojar.pl/, wycena u nich nie jest wiążąca no i z tego co pamiętam to takie zwykłe plisy były tańsze, mi zależało na takich przez które nie będzie nic widać z zewnątrz i one były 20% droższe
Zaciemniające są droższe wynika to z materiału podgumowanego wszystkie firmy biorą rolety od 3,4 producentów ,dzielą się na tanie i droższe tanie słaba jakość materiału skrzynki pcv mechanizmy chińskie których za rok już nie będzie bo wejdą inne egzemplarze Natomiast droższe jakość materiału żywotniejszą bez niespodzianek z mechanizmami które są przetestowane i skrzynkami i prowadnicami alu..
Porada nie bierzcie najtańszych rolet bo serwisowi nie będzie się opłacać jechać naprawić jeżeli coś się stanie na gwarancji.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
ja miałem drogie aluminiowe i też się rozpadły
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Usługi i wykonawcy

tani notariusz (42 odpowiedzi)

Wkrótce będę załatwiać notariusza i związane z tym formalności przy zakupie domu. Może mi ktoś...

Jak zabezpieczy meble do przeprowadzki? (5 odpowiedzi)

Przeprowadzka to często stresujące wydarzenie, które wymaga odpowiedniego zabezpieczenia mebli,...

Przeprowadzka do UK - szukam firmy do przeprowadzki (5 odpowiedzi)

Czy macie jakąś sprawdzoną firmę lub prywatną osobę ,która zajmuję się przeprowadzkami z Polski...

do góry