Widok

Rolety plisowane - elegancja i praktyczność!

Zachęcam do odwiedzenia strony Plisso, gdzie znajdziesz bogaty asortyment rolet plisowanych. To doskonałe rozwiązanie dla osób ceniących sobie styl oraz komfort w swoim wnętrzu. Plisy są łatwe w obsłudze i dostępne w wielu wariantach kolorystycznych https://plisso.pl/plisy/ , co pozwala na ich idealne dopasowanie do wystroju Twojego domu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak dla mnie najlepsze efekt zapewniają zewnętrzne tekstylne osłony przeciwsłoneczne, np. w systemie Schuco ab zds. są niezwykle trwałe i stabilne nawet przy silnym wietrze, a ponadto można wybrać dowolny kolor z szerokiej gamy tkanin. My je zamawialiśmy wraz z oknami aluminiowymi Schuco w firmie Okno-Pol z Mnikowa pod Krakowem. To świetni fachowcy, którzy doskonale nam doradzili, a następnie zamontowali okna i rolety.

One nawet jak są złożone zasłaniają część okna.

no właśnie to jest poniekąd problem, w miejscach gdzie jest ciemno te rolety są utrapieniem, za to tam gdzie większość czasu powinny przysłaniać to rewelacja

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Ozdoby,dekoracje na ścianę... (37 odpowiedzi)

Szukam inspiracji dotyczących tego co można umieścić na nowo wymalowanej ścianie... Czy ktoś mam...

Jaki jest koszt budowy domu? (125 odpowiedzi)

Jaki jest mniej więcej koszt budowy domu? Posiadam działkę około 1000 m2 kilka km od Trójmiasta....

akcesoria kuchenne (9 odpowiedzi)

Cześć, polecicie mi jakiś sklep internetowy z akcesoriami kuchennymi. W tych stacjonarnych...

do góry