Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Iza - ocena nowy temat Jestem bardzo zadowolona z usługi. Wszystko profesjonalnie od Ado Z Umówienie...
~Iza
1

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 16 października 2025

aw - ocena Chętnie skorzystałam z sugestii podczas wyboru żaluzji -realizacja przebiegła...
~aw
1

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 3 października 2025

Justyna - ocena Szybka profesjonalna usługa , Panowie pomocni , kontakt w trakcie całego...
~Justyna
1

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 28 września 2025

Monika - ocena Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z tą firmą. Od samego początku mogłam...
~Monika
1

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 27 września 2025

Karzyna - ocena Polecam firmę Roloteka, już 3 raz korzystaliśmy z ich usług i jeśli...
~Karzyna
1

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 11 września 2025

Mario - ocena Szybka bezproblemowa realizacja zamówienia, dobry kontakt, dobra jakość...
~Mario
1

dodano: 6 września 2025

g.kurek65@gmail.com - ocena Szybki pomiar i montaż. Monter przesympatyczny .Żeby wszyscy byli tacy dziękuję
~g.kurek65@gmail.com
1

dodano: 4 września 2025

Marcin Troka - ocena Polecam z całego serca! Najpierw montowali mi rolety w domu, później w...
~Marcin Troka
1

dodano: 26 sierpnia 2025

Karolina - ocena Błyskawiczna realizacja, świetne podejście do klienta, bardzo by polecam!
~Karolina
1

dodano: 21 sierpnia 2025

Błażej - ocena Profesjonalnie, szybko
~Błażej
1

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 17 sierpnia 2025

WK - ocena Bardzo dobry serwis począwszy od wizyty projektanta, wybory plis okiennych,...
~WK
1

dodano: 8 sierpnia 2025

Sandra - ocena Zgodnie z ustaleniami na początku odczekaliśmy czas potrzebny na...
~Sandra
1

dodano: 5 sierpnia 2025

Kateryna Polova - ocena Wszystko jest super, bardzo dziękuję i polecam wszystkim.
~Kateryna Polova
1

dodano: 4 sierpnia 2025

Damian - ocena Szybko, sprawnie, przyjemnie. Rolety "dzień - noc" wyglądają wspaniale.
~Damian
1

dodano: 18 lipca 2025

Adam - ocena Profesjonalne podejście do klienta.szybka realizacja.mila obsługa oraz...
~Adam
1

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 12 lipca 2025

Wiktoria - ocena Pełen profesjonalizm od początku do końca. Bardzo miła i życzliwa obsługa,...
~Wiktoria
1

dodano: 8 lipca 2025

Maja - ocena Jestem bardzo zadowolona. Kontakt bardzo szybki, sprawny. Pracownicy mili i...
~Maja
1

dodano: 28 czerwca 2025

Robert - ocena Polecam za profesjonalną obsługę i zaangażowanie podczas doboru produktów.
~Robert
1

dodano: 28 czerwca 2025

Aleksandra - ocena Kolejny raz korzystam z usług firmy Roloteka. Za każdym razem pełen...
~Aleksandra
1

dodano: 21 czerwca 2025

Daniel Sopot - ocena Zdecydowanie polecam firmę Roloteka. Pomiar odbył się na drugi dzień od...
~Daniel Sopot
1

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 12 czerwca 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry