Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Damian - ocena nowy temat Szybko, sprawnie, przyjemnie. Rolety "dzień - noc" wyglądają wspaniale.
~Damian
1

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 18 lipca 2025

Adam - ocena Profesjonalne podejście do klienta.szybka realizacja.mila obsługa oraz...
~Adam
1

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 12 lipca 2025

Wiktoria - ocena Pełen profesjonalizm od początku do końca. Bardzo miła i życzliwa obsługa,...
~Wiktoria
1

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 8 lipca 2025

Maja - ocena Jestem bardzo zadowolona. Kontakt bardzo szybki, sprawny. Pracownicy mili i...
~Maja
1

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 28 czerwca 2025

Robert - ocena Polecam za profesjonalną obsługę i zaangażowanie podczas doboru produktów.
~Robert
1

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 28 czerwca 2025

Aleksandra - ocena Kolejny raz korzystam z usług firmy Roloteka. Za każdym razem pełen...
~Aleksandra
1

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 21 czerwca 2025

Daniel Sopot - ocena Zdecydowanie polecam firmę Roloteka. Pomiar odbył się na drugi dzień od...
~Daniel Sopot
1

dodano: 12 czerwca 2025

Zuzia - ocena Moskitiery szybko sprawie i sympatyczniepolecam.
~Zuzia
1

dodano: 1 czerwca 2025

Hanna, Gdynia - ocena Przed kilkoma laty zakupiłam żaluzje w tej firmie. Po drodze korzystałam z...
~Hanna, Gdynia
1

dodano: 31 maja 2025

Kasia - ocena Super firma! Już drugi raz korzystałam z ich usług. Plisy są świetne,...
~Kasia
1

dodano: 30 maja 2025

Natalia - ocena Jestem bardzo zadowolona!!! Obsługa na najwyższym poziomie, pomiary w punkt,...
~Natalia
1

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 22 maja 2025

Agnieszka - ocena Pełen profesjonalizm !!! Od pani pracującej w punkcie, przez pomiar, a...
~Agnieszka
1

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 26 kwietnia 2025

Anna - ocena Wspaniała obsługa, szybki montaż i efekt który przerósł moje oczekiwania....
~Anna
2

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 3 kwietnia 2025

Dawid - ocena Jestem bardzo zadowolony z usługi montażu rolet. Profesjonalna obsługa,...
~Dawid
1

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 7 kwietnia 2025

Ewela, Letnica - ocena Chciałabym mocno polecić firmę Roloteka. Za co? Za rzetelne i profesjonalne...
~Ewela, Letnica
1

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 23 marca 2025

Magda - ocena Mogę polecić usługi, szybko, sprawnie i czysto. Współpraca przebiegła bez...
~Magda
1

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 25 lutego 2025

mk.boguslawscy@gmail.com - ocena Firma godna polecenia - usługa wykonana terminowo, wygodna forma płatności
~mk.boguslawscy@gmail.com
1

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 23 lutego 2025

Sylwia - ocena Serdecznie polecam Rolotekę! Wszystko przebiegło bardzo sprawnie przemiły...
~Sylwia
1

dodano: 23 lutego 2025

KASIA - ocena Witam. Polecam firmę Roloteka. Bardzo jestem zadowolona,nie czekałam dlugo na...
~KASIA
1

dodano: 22 lutego 2025

KASIA - ocena Witam. Polecam firmę Roloteka. Bardzo jestem zadowolona,nie czekałam dlugo na...
~KASIA
-

dodano: 22 lutego 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry