Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Jestem bardzo zadowolony wątek zamknięty Bardzo mi się podoba w szkole. Chodzę na lekcje indywidualne z hiszpańskiego...
~Pasjonat
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 9 maja 2016

Świetna szkoła wątek zamknięty Serdecznie polecam szkołę Romanica. Świetna kadra, przesympatyczna właścielka...
~Roma
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 8 września 2014

Rombnica - nie polecam wątek zamknięty Poziom nauczania języka włoskiego oceniam pozytywnie. Szkoła w trakcie nauki...
~Uczennica
6

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 5 kwietnia 2013

Przygotowanie do egzaminu DELE - polecam! wątek zamknięty Do szkoly uczeszczalam przez dwa lata i po przerwie wracam na kurs hiszp...
~Monika
-

dodano: 14 października 2013

Bardzo dobra szkoła językowa! wątek zamknięty Serdecznie polecam zajęcia w Romanice. Lekcje języka włoskiego z Panią Jolą...
~Dominika
-

dodano: 24 września 2013

POLECAM wątek zamknięty Romanica jest szkołą, w której przygotowywałem się do egzaminu z języka...
~Tomek
-

POLECAM!!! wątek zamknięty Wysoki poziom nauczania, wykwalifikowana kadra ( serdecznie pozdrowienia dla...
~Alicja
-

Polecam i zachęcam do nauki :) wątek zamknięty Romanica to w mojej ocenie najlepsza szkoła w Trojmiescie do nauki języka...
~Hiszpanka
-

dodano: 23 września 2013

Gorąco polecam wątek zamknięty Małe grupy sprzyjające nauce. Wykwalifikowana i doświadczona kadra - native...
~MAP
-

dodano: 22 kwietnia 2013

NAJLEPSZA SZKOŁA JĘZYKÓW ROMAŃSKICH W TRÓJMIEŚCIE wątek zamknięty W Romanice uczyłam się hiszpańskiego 3 lata. Mając rozeznanie w szkołach...
~M
-

dodano: 20 kwietnia 2013

Nie wiadomo ile kosztuje 1 h nauki w tej szkole ani ile godzin będzie w semestrze. wątek zamknięty Szkoła nie przedstawiła zasad redukcji godzin w przypadku gdy grupa w ciągu...
~Uczennica
-

dodano: 8 marca 2013

polecam ! wątek zamknięty ja zaczęłam kurs w zeszłym roku, i w tym na pewno wrócę ! super atmosfera,...
~ania
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 24 września 2008

Zdecydowanie polecam!! wątek zamknięty Od 2 lat uczęszczam na kurs hiszpańskiego i jestem bardzo zadowolony podobnie...
~Student
-

dodano: 18 września 2008

hm wątek zamknięty atmosfera jest rewelacyjna....ale nie moge tego samego powiedziec o poziomie...
~miqa
-

dodano: 5 sierpnia 2008

Nie polecam wymagającym wątek zamknięty Chodziłam do wielu szkół językowych i ta ma najniższy poziom nauczania ze...
~Joanna
-

dodano: 17 kwietnia 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
21

15

wątków

do góry