Widok

Romowie w Baninie

Skąd w Baninie ostatnio tyle "miejszości narodowej" ...Romowie, cyganie ... ? Napewno zamieszkują okolice nowej szkoły. Budynek chyba był niezamieszkany, a teraz znależli się ""nowi mieszkańcy" . Można gdzieś sprawdzić czy zamieszkują tam legalnie? Kanalizacji chyba tam nie ma( jak robili kanalize to bydynek był pusty i wątpie czy ktos przyłącze zrobił), koszów na śmieci brak (chyba ,że gdzieś za domem?)...Mieszkają juz tam jakiś czas, a mam wrazenie ,ze z dnia na dzień jest ich coraz więcej.
Jakoś chyba nie są uciążliwi, ale moze lepiej dmuchać na zimne tym bardziej ,ze mieszkają tuż przy szkole.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 3

wypad Polacy z Irlandii. Szkocji , Niemiec.I co kmiocie powiesz
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

"anonim", uwazaj bandyto:
Art. 256

§ 1. Kto publicznie propaguje faszystowski lub inny totalitarny ustrój państwa lub nawołuje do nienawiści na tle różnic narodowościowych, etnicznych, rasowych, wyznaniowych albo ze względu na bezwyznaniowość, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

uważaj bo ci wleje
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wypad z naszego kraju wszyscy ukraincy, rosjanie cyganie i Romowie! Sluchac was nie idzie!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

Cale dziadostwo to wina ludzi ktorzy daja zebrakom pieniadze.
Zulom sie nie powinno dawac a cyganom tym bardziej.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wy tak na Romów narzekacie, a tu proszę u Daniela cyganska impreza ;) i do tego wjazd ( tak jakby nie można było napisać wejście )
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pięć lat temu wprowadzilam się do Banina mieszkało ich może ze 4,5 osób a teraz jest ich jak mrówek.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
skąd w was tyle nienawiści?
To zamało płacisz! Drak
A ja wypija 10 butelek Arizona i mówię logicznej niż pani
To zrób 10 błędów i bądź człowiekiem!
Do żebrania a nie do uczenia!
po co maja pracowac, jak wola zebrac
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
A widział ktoś kiedyś cygana w pracy?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
był kiedyś taki mądry reportaż "skazany od urodzenia" właśnie o cyganach....żal,po prostu żal
"Szybko przychodzi Ci ocena ludzi , cóż to cecha typowych prostaków."?!
Tak! Tych prostaków z kościółkowym namaszczeniem!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Tym, co tak sobie szafują rasizmem polecam poczytać o romskiej dzielnicy Koszyc - Lunik IX, można obejrzeć sobie nawet zrealizowany rzetelnie dokument o romskiej ludności, która tam zamieszkuje stereotypy nie biorą się znikąd, dlatego sytuacja z Romami zamieszkującymi przez twój płot jest mocno niepokojąca.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
to proste, życzysz mi jak najgorzej
to wspaniały przykład bezinteresownej nienawiści

oczywiście mnie to nie stresuje, chyba masz zbyt wysokie mniemanie o sobie sądząc że twoje anonimowe wypociny podniosą mi ciśnienie ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
A dlaczego myslisz ze nie na widzę ludzi? Po prostu nie umiem zrozumieć kogoś kto udaje kogoś innego niż jest...to wszystko...Pozdrawiam i życzę mniej stresu ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
nie beda mieli wyjscia, mam paszport

a na marginesie, musi byc ci ciezko zyc z taka nienawiscia do ludzi ktorych nie znasz ;) powodzenia!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry