Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
RONDO JEST SUPER!! wątek zamknięty Polecam wszystkim OSK Rondo to gwarancja sukcesu!!! Nauka jazdy minęła mi tam...
~Kasia :)
2

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 8 stycznia 2008

dobra szkola wątek zamknięty Witam, bylem na kursie prawa jazdy w tej szkole 4 lata temu i zdałem egzamin...
~Piotrek
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 26 marca 2012

Gorąco polecam Pana Darka i Panią Anete. wątek zamknięty Rewelacyjny osrodek, lepiej trafic nie mogliscie, Niezwykle wyrozumiali...
~Agnieszka
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 8 listopada 2010

Polecam ,polecam i jeszcze raz polecam OSK Rondo!!! wątek zamknięty Jeszcze raz dziękuję pani Anecie za bardzo dobre przygotowanie do...
~Magda
4

dodano: 27 stycznia 2009

super!!! wątek zamknięty Wszystkim przyszlym kierowcom serdecznie polecam OSK "Rondo", to rewelacyjna...
~Aga
1

dodano: 27 lutego 2011

super wątek zamknięty Naj naj wspanialsza instruktorka nauki jazdy P.Aneta,potrafi zmobilizować do...
~SEWERYNA
1

dodano: 13 czerwca 2009

Rewelacja! Polecam wątek zamknięty Z czystym sumieniem mogę polecić OSK Rondo i w szczególnpości jazdy z p....
~Dominika
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 15 października 2009

R E W E L A C J A przez D U Ż E R !!!!!!!!!!!! wątek zamknięty Świetne przygotowanie do egzaminu, co poskutkowało zdaniem za pierwszym...
~Buźka
-

dodano: 22 września 2009

Zdane za pierwszyma razem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wątek zamknięty Co tu dużo mówić egzamin zdany za pierwszym razem!!! Pozdrawiam Anete i...
~Patrycjusz G.
-

dodano: 25 sierpnia 2009

Bardzo polecam OSK RONDO !! wątek zamknięty Witam dzisiaj drugi raz podszedlem do egzaminu praktycznego zdalem go...
~Piotrek
-

dodano: 19 sierpnia 2009

REWELACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wątek zamknięty Zajecia prowadzone są rewelacyjnie, podejście do kursantów jak do...
~Patrycjusz
-

dodano: 24 lipca 2009

Co tu dużo mówić wątek zamknięty Egzamin zdany za 1 razem :-) Pozdrawiam serdecznie i polecam!
~Laura
-

dodano: 10 lutego 2009

Pełen sukces-zdane za pierwszym razem! wątek zamknięty Wszystkim polecam naukę w tej szkole(lepszej nie znajdziecie).Przed kursem...
~Agnieszka W.
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 19 listopada 2008

lepiej się nie da :) wątek zamknięty Naprawdę polecam OSK RONDO. Na początku bałam się jeździć i panikowałam, ale...
~Ola Gucka
-

dodano: 18 listopada 2008

Egzamin zaliczony za pierwszym razem :)) wątek zamknięty Polecam wszystkim nauke w Ośrodku Rondo. Przemiła atmosfera, pełen...
~Kasia Dudzewicz
-

dodano: 16 października 2008

POLECAM !!! wątek zamknięty Zdałem prawo jazdy za 1 razem. Bardzo dobra szkoła jazdy. Teoria z p. Anetta...
~Jarek
-

dodano: 4 października 2008

SUPER wątek zamknięty Po prostu super. Ja już dawno zdawałem prawo jazdy. Kurs niestety zacząłem w...
~Michał K
-

dodano: 25 sierpnia 2008

Lucyna - opinia wątek zamknięty Nie mogę wystawić pełnej i rzetelnej opinii o OSK RONDO - można użyć tylko...
~Lucyna
-

dodano: 21 sierpnia 2008

fakt..."lepiej trafic ne moglam..." wątek zamknięty Za kilka dni odbiore "prawo jazdy"...az szkoda ,ze sie skonczylo!!Mila...
~wiesia jablonska
-

dodano: 7 sierpnia 2008

polecam wątek zamknięty bardzo polecam OSK Rondo zadałam za pierwszym razem :) co było efektem...
~Lucyna
-

dodano: 17 lipca 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
70

49

wątków

do góry