Widok

Rondo na Warszawskiej

Przypominam, że na rondzie jezdzi się jak po rondzie, zjeżdżając z Wybickiego bierzcie pod uwagę, że ktoś może jechac na Gryfa już kilka razy miałem sytuację, że kierowcy nie biorą tego pod uwagę i ledwo uniknąłem stłuczki
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niestety , większość nowych mieszkańców to buraki jakich mało, tak w życiu codziennym jak i za kierownicą . Ronda dla nich nie istnieją , jak i kierunkowskazy przy zjeździe . Tak jest a będzie jeszcze gorzej .
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Mysle, ze (rowniez niestety) starzy mieszkancy to czasem i wieksze buraki jakich rowniez malo (moze nie rondo ale Pan ktory staje kawalek przed zawalajac polowe pasa i chodnika bo bramy nie umie otworzyc) :) Zgadzam sie, ze niektorzy na tym rondzie jada z automatu i nie patrza, ale tez niektorzy nawet nie potrafia zasygnalizowac wyjazdu z ronda kierunkowskazem. Takie to nasze "bojanskie" rondo do nauki jazdy jest.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tu muszę przyznać rację, to jest okaz nad okazy , na wystawie agro byłby niekwestionowanym championem .. ;-)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Potwierdzam, czasami przez tą hondę rano się robi korek.../

Warto też wspomnieć o tych cwaniaczkach co jeżdżą po tym rondzie na skróty pod prąd z Wybickiego na Warszawską
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Problem w tym ze on chyba parkuje zgodnie z przepisami. Natomiast moim skromnym zdaniem zasluguje na spora ilosc "karnych kut..." na szybach za swoje lenistwo i glupote.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Przyszła zima, rondo gotowe do driftów
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzień dobry, ja zawsze lecę z Wybickiego w Warszawską po lewym pod prąd. I mnie cmoknąć możecie, bo tak jest i się nie zmieni
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

Ale hulajnoga to sie chyba nie powinno po drodze jechac.. :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Krezus, gdybyś chciał o tym porozmawiać to mam w stawie karasie. Usiądziesz na brzegu i pogadasz sobie z nimi. Napewno się dogadacie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Facet karasie to mam w swoim jeziorze. Fakt jest taki, że lewą stroną na tym śmiesznym rondzie jadę i to się nie zmieni. Trzeba sobie skracać drogę
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Do czasu , masz dobre AC ? I do czasu jak ktoś cię nagra z przeciwka . Policja lubi dostawać takie filmy , mandat zza biurka ;-) statystyki lecą .

żebym ja tylko takie problemy miał.... przez karczemki też czasem lewym lecę, z chwaszczyna w stronę kielna. nie boję się po prostu, lubię jak serce mocniej zabije
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Krezus przywrócił mi wiarę w ludzi, już wątpiłem czy, Bojano to prawdziwa wieś. Mamy wiejskiego głupka, krezusa.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

a najlepsze jest jak tne lewym i wtedy okazuje się, że kogoś po prostu nie zauważyłem na rondzie. wtedy zaczynam machać rękami i te osoby z początku myślą, że oni coś źle zrobili
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Masz rację, to jakiś przypał, szkoda na niego prądu .
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

pietrek żebyś ty widział jak dziewczyny piszczą, jak lecę lewym w Bojanie.... jak twój chłopak wieczorami
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Bojano

collegium tumanum (3 odpowiedzi)

Czy wójt zwrócił nasze, mieszkańców gminy pieniądze, które przeznaczył na dyplom MBA z...

siedziba urzędu (5 odpowiedzi)

Czy to prawda, że nowa siedziba urzędu naszej gminy jest na gruncie i w budynku należącym do wójta?

Ferma drobiu (24 odpowiedzi)

Witam, planuję zakup domu oddalonego ok 400 m od fermy drobiu. Czy zapach w ciepłych miesiącach...

do góry