Widok
Rosół z reklamówki
Zamówiłem jedzenie w barze, na dowóz. Dostawca przywiózł 3 dania plus 3 zupy. Rosół całkowicie wylany w reklamówce, surówka także wysypana, szaszłyk z frytkami zalany rosołem. tragedia! Zadzwoniłem do baru i telefonicznie złożyłem reklamacje, pani powiedziała że zostaną dowiezione nowe potrawy tzn rosół, surówka i szaszłyk z frytkami. Po jakimś czasie dostawca dowiózł obiad, po chwili dostałem telefon, że nie oddałem "uszkodzonych" potraw..
po pierwsze - miałem trzymać rosół w reklamówce? a może jeszcze go wypić z reklamówki? oczywiście wylądował w śmietniku
po drugie - pani przy składaniu reklamacji nie powiedziała aby zachować dania i oddać dostawcy
po trzecie - dostawca miał powiedziane, że "uszkodzone" dania sa juz w śmietniku ale mogę mu wyjąć i je oddać - nie chciał.
Pan który zadzwonił po jakimś niegrzecznie zwrócił uwagę, że nie oddałem uszkodoznych potraw, nie umiem składac reklamacji i insynuował, że reklamacja była wymyślona i chciałem ich oszukać..
Zalecam aby na stronie baru umieścić czytelną INSTRUKCJE SKŁADANIA REKLAMACJI w barze, albo przynajmniej niech załoga ma jedna wersję a nie każdy mówi przez telefon co chce. Nigdy więcej nic tam nie kupię i stanowczo odradzam
po pierwsze - miałem trzymać rosół w reklamówce? a może jeszcze go wypić z reklamówki? oczywiście wylądował w śmietniku
po drugie - pani przy składaniu reklamacji nie powiedziała aby zachować dania i oddać dostawcy
po trzecie - dostawca miał powiedziane, że "uszkodzone" dania sa juz w śmietniku ale mogę mu wyjąć i je oddać - nie chciał.
Pan który zadzwonił po jakimś niegrzecznie zwrócił uwagę, że nie oddałem uszkodoznych potraw, nie umiem składac reklamacji i insynuował, że reklamacja była wymyślona i chciałem ich oszukać..
Zalecam aby na stronie baru umieścić czytelną INSTRUKCJE SKŁADANIA REKLAMACJI w barze, albo przynajmniej niech załoga ma jedna wersję a nie każdy mówi przez telefon co chce. Nigdy więcej nic tam nie kupię i stanowczo odradzam
Moja ocena
Bar Żuławski
kategoria: Bary
obsługa: 1
menu: 4
jakość potraw: 1
wygląd i czystość: 1
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 1
2.0
* maksymalna ocena 6
NAPISZĘ KRÓTKO I NA TEMAT
TEN KLIENT ZAMAWIAŁ WIELOKROTNIE, ZAWSZE BYŁ ZADOWOLONY CO ZA KAŻDYM RAZEM POWTARZAŁ. POWIEDZIAŁ TO RÓWNIEŻ PO PUBLIKACJI TEJ OPINII.
NIESTETY NIGDY..NIGDY... NIE NAPISAŁ DOBREJ OPINII.
RAZ ROZLAŁ SIE ROSÓŁ ...REAKCJA NA REKLAMACJE BYŁA NATYCHMIASTOWA. DANIE I ROSÓŁ ZOSTAŁO DOSTARCZONE.
CAŁA AWANTURA WYNIKŁA PO PROŚBIE ZWROTU RZEKOMO ZNISZCZONEGO JEDZENIA.
PO TELEFONIE DOSTALISMY NEGATYWNA OPINIĘ
DODAM ,ZE OPINIE WYSTAWIŁA OSOBA KTÓRA NIE ZAMAWIAŁA JEDZENIA.
PO ROZMOWIE Z KLIENTEM I PYTANIEM CZY KARA JEST ADEKWATNA DO PRZEWINIENIA NIESTETY... USŁYSZAŁEM "CISZE" I ODPOWIEDZ ,ZE OPINIE WYSTAWIŁ KTO INNY I NIE BEDZIE SIE TŁUMACZYC.
TAK NIESTETY MAMY, CHWALIC NIE POTRAFIMY TYLKO GANIĆ.
POZDRAWIA WIELOKROTNY DOSTAWCA LEKKO ZDEZORIENTOWANY POSTAWĄ KLIENTA.
TEN KLIENT ZAMAWIAŁ WIELOKROTNIE, ZAWSZE BYŁ ZADOWOLONY CO ZA KAŻDYM RAZEM POWTARZAŁ. POWIEDZIAŁ TO RÓWNIEŻ PO PUBLIKACJI TEJ OPINII.
NIESTETY NIGDY..NIGDY... NIE NAPISAŁ DOBREJ OPINII.
RAZ ROZLAŁ SIE ROSÓŁ ...REAKCJA NA REKLAMACJE BYŁA NATYCHMIASTOWA. DANIE I ROSÓŁ ZOSTAŁO DOSTARCZONE.
CAŁA AWANTURA WYNIKŁA PO PROŚBIE ZWROTU RZEKOMO ZNISZCZONEGO JEDZENIA.
PO TELEFONIE DOSTALISMY NEGATYWNA OPINIĘ
DODAM ,ZE OPINIE WYSTAWIŁA OSOBA KTÓRA NIE ZAMAWIAŁA JEDZENIA.
PO ROZMOWIE Z KLIENTEM I PYTANIEM CZY KARA JEST ADEKWATNA DO PRZEWINIENIA NIESTETY... USŁYSZAŁEM "CISZE" I ODPOWIEDZ ,ZE OPINIE WYSTAWIŁ KTO INNY I NIE BEDZIE SIE TŁUMACZYC.
TAK NIESTETY MAMY, CHWALIC NIE POTRAFIMY TYLKO GANIĆ.
POZDRAWIA WIELOKROTNY DOSTAWCA LEKKO ZDEZORIENTOWANY POSTAWĄ KLIENTA.