Widok

Rów na drodze na Saturna

Jakiś inteligent wykopał po szerokości drogi na ulicy Saturna rów. Debil bez wyobraźni , bo w nocy może ktoś w tym miejscu rozwalić samochód. Złośliwość ludzka nie ma granic. Jeszcze idiota chodzi z łopata i podkopuje na bieżąco. Trzeba mieć z głową
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Willowa część saturna , hie hie . "W ktorej części Saturna mieszkasz ? " po stronie willowej . Pokladam sie ze smiechu . Pewnie po tej stronie dziki nawet z blekitna krwia chadzaja a szpica przegania dziki od strony szeregowej strony Saturna.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Piszesz cos bez ładu i składu. Jak dla mnie nie ma znaczenia "willowa" lub b inna.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Do Baniniaka. Ma Pan wyraźne problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Lepiej mądrze milczeć niż głupio gadać. To przez takich idiotów jak Pan rodzą się podziały. Proponuję powrót do szkoły i naukę czytania...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Protestuję przeciwko namawiania do wyprowadzania psów na łąki. Wyprowadzajcie psy do własnych ogrodów!!!. W Baninie brak gruntów niczyich. W szczególności Łąki stanowią użytki rolne przeznaczone do celów paszowych dla zwierząt. Ileż to razy musiałem takie bydło gonić z łąki lub pola obsianego zbożem bo się paniskom wydaje, że jak nie ogrodzone to można dewastować. A poszli won!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dogadaj się z kolegą sąsiadem który zniszczył drogę. On to wziął na siebie swoim występkiem.
Jeżeli ty właściciel to sory, ale wygląda to jak jakieś kolejne śmieci i dodatkowo musisz sobie ogrodzić działeczkę jeżeli taki jesteś zatroskany właściciel.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Martw się o swoją działeczkę a nie innych, to ze nie jest ogrodzona to nie znaczy że można z niej zabierac cos co nie należy do Ciebie. A poza tym ja nie musze sie z nikim dogadywać, nie mam nic wspolnego ze zniszczeniem drogi wiec nie ruszaj co nie twoje bo po łapkach dostaniesz. Cegielki odłuż na swoje miejsce i zasyp swoim gruzem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wyczuwam agresję. Uśmiechnij się kaszubie. Widocznie ten co kopał poszedł po rozum do głowy i naprawił co zrobił. Dogadaj się z sąsiadem :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry