Widok
Z tego co wiem dojazd do wszystkich posesji na ul. Saturna jest od strony ul. Tuchomskiej więc nie widzę problemu. Poza tym może wypadałoby wyrównać ulicę na której się mieszka a nie oglądać się na innych i jeździć po wyrównanej części ul. Saturna samemu nie robiąc nic w tym kierunku. Najlepiej wprowadzić się- postawić samochód vis a vis mieszkania nie koniecznie na swojej działce nie pytając właściciela o zgodę, nie sprzątnąć wokół siebie śmieci wyrzuconych przez dziki ze śmietników a następnie rozwianych przez wiatr i udawać że to nie moje. Dbajmy o to co wokół nas, dajmy coś od siebie to będzie się dobrze mieszkało.
To że są zbudowane szeregi to wina gminy bo zmieniła warunki zabudowy a nie mieszkanców, ale mieszkając w szeregach również można dbać o to co jest przed posesją ( sprzątnąć i wyrównać drogę ), jechać trochę wolniej autem żeby nie kurzyć na innych itp. Płaczą raczej ci co mieszkają w szeregu, że Eko Bud ich oszukał bo nie zrobił drogi no ale jeśli nie było tego w umowie to d... Przy tylu mieszkaniach wystarczy solidarnie zainwestować po 1000-1500 zł od lokalu i droga gotowa tylko trzeba chcieć a nie patrzeć że sąsiad nie płaci albo że ja mam blisko do Tuchomskiej.