Widok
Jesteś moją nadzieją!
Jak zauważyłeś niby ktoś się odezwie, deklaruje, że pojedzie, że chce, a później widok jak co dzień, sama pedałuje i się uśmiecham do ludzi ;)
Stąd łapię Cię i nie puszczam :D
A tak serio, jeśli masz ochotę to może podaj e-mail do siebie, odezwę się i może uda się wyskoczyć gdzieś razem.
Ostatnio całe ptasie zjadłam sama i to wieczorem, o zgroza! ;)
Pierw jemy, jesz czy jedziemy?
Jak zauważyłeś niby ktoś się odezwie, deklaruje, że pojedzie, że chce, a później widok jak co dzień, sama pedałuje i się uśmiecham do ludzi ;)
Stąd łapię Cię i nie puszczam :D
A tak serio, jeśli masz ochotę to może podaj e-mail do siebie, odezwę się i może uda się wyskoczyć gdzieś razem.
Ostatnio całe ptasie zjadłam sama i to wieczorem, o zgroza! ;)
Pierw jemy, jesz czy jedziemy?
tu jest link do przejazdu w Gyni dla chcących i lubiących. http://rowery.trojmiasto.pl/Girls-Ride-1-imp420460.html
co do soboty to jade zawieść rower który mam dla koleżanki w prezencie.
a drugi rower to już mój i zawsze mogę w niedziele dojechać do gdyni żeby zezrec to mleczko .
a w niedziele albo jak zdaze to i w sobote na rowerowe szaleństwo na expo .
cos tu zauwazylem ze wszyscy się deklarują ze pojada a tak naprawdę to maja to gdzies i tylko pisza by pisać bo, taka jest moda.
lepiej napisz w jakim przedziale wiekowym szukasz towarzystwa na rower?
co do soboty to jade zawieść rower który mam dla koleżanki w prezencie.
a drugi rower to już mój i zawsze mogę w niedziele dojechać do gdyni żeby zezrec to mleczko .
a w niedziele albo jak zdaze to i w sobote na rowerowe szaleństwo na expo .
cos tu zauwazylem ze wszyscy się deklarują ze pojada a tak naprawdę to maja to gdzies i tylko pisza by pisać bo, taka jest moda.
lepiej napisz w jakim przedziale wiekowym szukasz towarzystwa na rower?
jesli ptasie mleczko Wedla masz w plecaku to ja juz o 3 rano bede z rowerem .... dwa opakowania powinny wystarczyc....
w sobote masz jakas wielka impreze rowerowa sprawdz na portalu dokladnie nie pamietam skad rusza i o ktorej.
ja w sobote bede w gdyni z rowerem ale niestety to rower dla kolezanki ktory, jej obiecalem w prezencie.
jak juz odwioze rower to tego dnia na powrot stane sie pieszym co nie przeszkadza zebym zjadl to ptasie mleczko.
ale w niedziele po targach rowerowych czemu nie.
w sobote masz jakas wielka impreze rowerowa sprawdz na portalu dokladnie nie pamietam skad rusza i o ktorej.
ja w sobote bede w gdyni z rowerem ale niestety to rower dla kolezanki ktory, jej obiecalem w prezencie.
jak juz odwioze rower to tego dnia na powrot stane sie pieszym co nie przeszkadza zebym zjadl to ptasie mleczko.
ale w niedziele po targach rowerowych czemu nie.