Widok
Rower Mevo dewastacja
Zniszczony rower Mevo na Chełmie, teren sportowo-rekraacyjny przy ul.Witosa. Co trzeba mieć w głowie żeby go zniszczyć ?
więcej
więcej
Jak widzę szczyli po 15 lat jadących we dwójkę na rowerze, jeden bezmózgi siedzi np na kierownicy, to pyk foteczka i wysyłam na biuro obsługi klienta mevo.
Wystarczy podać lokalizację i godzinę zrobienia zdjęcia. Pracownicy mevo poradzą sobie z takimi danymi.
Zachęcam, parę razy wysyłałem info, szczyle za dewastację mają nieprzyjemności, to działa:)
Wystarczy podać lokalizację i godzinę zrobienia zdjęcia. Pracownicy mevo poradzą sobie z takimi danymi.
Zachęcam, parę razy wysyłałem info, szczyle za dewastację mają nieprzyjemności, to działa:)
Zapytaj przedstawicieli pokolenia, które nie pamięta biedy lat 90 i późniejszych, które zastało już Polskę taką jaką mamy teraz. To, że jest tak fajnie i dobrze jak obecnie, to nikomu z nieba gratisem nie spadło ale to wiedzą ludzie z pokoleń, które ciężko na ten obecny stan pracowały ! Tyle w temacie! Dzisiaj Wielkie Derby!
Bezstresowe wychowanie. Rodzice dadzą na nowy, a nie poczekaj to dobro wspólne a to jeszcze dla beki wrzucamy do jakiegoś zbiornika... Niestety wychowujemy takie społeczeństwo i dopóki jako rodzice, wychowawcy, dorośli nie będziemy wymagać określonego zachowania to takie (i gorsze) obrazki będą codziennością...