Widok
Biore pod uwage używane jak najbardziej i nie trace na razie nadzieji, znalazłem jak narazie jeden tylko: http://ogloszenia.trojmiasto.pl/sprzet-sportowy/rower-gorski-merida-damski-w-bdb-stanie-ogl5424328.html
Nie napisałeś jak kuzynka zamierza często jeździć, jeśli raz, dwa, trzy razy w miesiącu, lub jak się jej przypomni że ma coś na dwóch kołach co stoi w piwnicy przy ogórkach, to jak najbardziej : bierz pierwszy jaki znajdziesz w supermarkecie w tej cenie:0 To nie żart, znam ludzi co lubią powiedzieć: mam rower, jasne, jeżdżę. :) dość często, hehe
do jakiej jazdy ten rower ma być? sportowej, rekreacyjnej czy okazjonalnej (2 razy w roku)? Damka czy męski też może być? Ma jakiś konkretny rodzaj upatrzony? Mam dostęp do prawie nowych rowerów (na gwarancji) za 600 zł właśnie, tylko musiałbym wiedzieć w co celujesz. Jak jesteś zainteresowany, napisz na pitert@gmail.com
Ma to byc rower do jazdy rekreacyjnej, poprostu jak bedzie fajna pogoda aby wziac rower i sobie pojezdzic po poligonach i scieżkach. Mysle ze dla dziewczyny to lepiej chyba zeby damski to był bardziej wygodniejszy napewno bedzie, Jeszcze pogadam konkretnie z qzynka jaki to ma byc bo w zasadzie konkretow zadnych mi niepodala tyle ze powiedziala ze sie niezna na rowerach.
do jakiej jazdy ten rower ma być? sportowej, rekreacyjnej czy okazjonalnej (2 razy w roku)? Damka czy męski też może być? Ma jakiś konkretny rodzaj upatrzony? Mam dostęp do prawie nowych rowerów (na gwarancji) za 600 zł właśnie, tylko musiałbym wiedzieć w co celujesz. Jak jesteś zainteresowany, napisz na pitert@gmail.com