Widok

Rower wzięty na spacer

więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kiedyś rowerem to się jeździło a teraz zabiera się go na spacer i przejażdżke Autobusem,Tramwajem,Pociągiem takie czasy
popieram tę opinię 82 nie zgadzam się z tą opinią 181

Ty pewnie jedziesz rowerem do Wejherowa tam petelka 100km i wracasz tez rowerem
popieram tę opinię 56 nie zgadzam się z tą opinią 7

po co ci ten rower jak pociągiem go wieziesz?

po swoim mieście jeździj rowerem a do miasta jedz komunikacją
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 41

A może ma awarie ? tak trudno o tym pomyśleć ? Sama załapałam gumę jadąc rowerem do pracy i szłam resztę trasy pieszo bo wiedziałam ze jak się wpakuje rowerem do tramwaju to jeszcze ktoś bez mojej zgody zrobi mi zdjęcie, wstawi na trójmiasto i będzie pretensje że wzięła rower a jedzie tramwajem, egoiści
popieram tę opinię 39 nie zgadzam się z tą opinią 8

Jakoś nie wygląda jakby miał awarię i dziwnym trafem tacy co wiozą wysiadają na swoim przystanku i jadą wsiadają i pedałują więc nie ma żadnej awarii
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 29

poza tym ma pełne prawo przewozić rower jeżeli jest poprawnie przypięty, jaki ty masz z tym problem ? Czy ja mam się zacząć czepiać że nowe samochody są wożone na lawecie zamiast jechać samoistnie ?
popieram tę opinię 48 nie zgadzam się z tą opinią 4

Oczywiście, każdy rower w komunikacji miejskiej ma awarię... strasznie awaryjne te jednoślady!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 12

przecież to jest specjalne miejsce na rower xD
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 1

Matki z wózkami też się pchają do komunikacji miejskiej, zupełnie nie rozumiem po co.

Matka ma nogi, wózek koła - może pchać.
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 4

To miejsce na rower więc ma wszelkie prawo tam wisieć.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie. Po prostu nie.

"kiedyś" dokładnie tak jak teraz niedzielni rowerzyści źle oceniali ile czasu i energii zajmie jazda "w te i nazad" i kończyli wracając pociągami, czasami bez rowerów bo z pociągów kradli wtedy rowery na potęgę.

Dodatkowo rower jest doskonały żeby na co dzień dojechać do SKMki, z biletem przejechać kilkadziesiąt kilometrów i dokończyć trasę rowerem. W ten sposób oszczędzasz sobie szukania 2 przejazdów autobusem i spacerów do przystanków oraz do pracy/domu dotrzesz o godzinę szybciej niż samym rowerem.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przecież nie będzie na nim jechał bo się spoci
popieram tę opinię 73 nie zgadzam się z tą opinią 105

A co jeśli ma awarię ? Złapał gumę ? Co ? Nadal twierdzisz że boi się spocić ? Przynajmniej jeździ nie to co ty, pisząc komentarz zza kierownicy swojego suva
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 9

a ty jesteś taki sprytny

dojeżdżałes kiedyś do pracy rowerem ze stacji skm do miejsca które jest słabo skomunikowane? czy tylko du..e wozisz i marudzisz?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wysiądzie w Gdyni przejedzie 200 m i powie,że przyjechał rowerem
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 33

A może ma awarię, ignoranci ? :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Strasznie awaryjne te rowery! Ciągle jakiś zepsuty!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

skąd w Was tyle jadu, pytam poważnie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

zaliczy punkty u pracodawcy że przyjechał rowerem

korpo CSR
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

No i dobrze ale jest pytanie na co mu ten rower skoro nie jedzie na nim
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 19

Proszę, napisz, że udajesz tę głupotę, która z Twojego komentarza wyziera. A niech nawet mieszka w Weju i pracuje w Gdańsku. Powiedzmy, że rowerem na dworzec jedzie 10 minut, a do pracy z dworca gł. drugie 10. Już ma sens zabranie roweru.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 2

Klasyczny kierowiec jedyne co mający ze swojego smutnego życia to otyłość od stania w korkach
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2

jeżdżę rowerem samochodem biegam chodzę pieszo

ale nigdy nie przewoziłem roweru
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 11

masz do tego prawo to korzystaj :)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rower jest prawidłowo zamocowany w odpowiednim miejscu. Pociąg nie wygląda na zatłoczony, więc nie zabiera nikomu miejsca. Niektórzy chyba naprawdę nie mają co robić w życiu, że czepiają się takich rzeczy.
popieram tę opinię 70 nie zgadzam się z tą opinią 7

dosłownie
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

W pociągu

Jestem w stanie to zrozumieć bo zazwyczaj jeździ się daleko ale nie rozumiem pchania się do autobusu czy tramwaju z rowerem gdzie po mieście spokojnie można jeździć
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 12

Są różne sytuacje - ktoś może po prostu źle się czuć, lub jak to zdarzyło się mi - po prostu złapać gume. Czy wtedy mam isć pieszo z wrzeszcza na np. siedlce by przypadkiem ktoś z trójmiasta się sie bulwersował ze wsiadam z rowerem ?

Dziwne to miasto, że tak rozległe do Świbna gdzie dla wielu okazuje się być za daleko.

Kondycji się nie zaplanuje - niektórym wydaje się że dojadą daleko i wrócą, a nagle siły odchodzą i wtedy muszą skorzystać z komunikacji.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

nie wsiądę do autobusu bo rowerem zajadę szybciej

nie znaczy że nie rozumiem po co miałbym to zrobić, można się rozchorować w czasie jazdy, mieć kontuzję, awarię roweru itp, jak dla mnie rower w autobusach powinien być możliwy do przewiezienia ale za opłatą, najlepiej wyższą niż bilet, wtedy tylko w razie ostatecznej konieczności byłby brany więc problem byłby marginalny, czym innym jest pociąg bo nie dość że jest dostosowany do przewozu, w większości przypadków rowery nikomu nie przeszkadzają jak ten na zdjęciu to jeszcze taki przewóz ma sens czasowy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A dlaczego

Nie ma miejsc siedzących dla rowerów ,musi całą drogę są tacy kółka go rozbolą
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 14

Jesteście żenujący ludzie, zwłaszcza Ty Panie "fotografie"

Jest tyle sytuacji, które mogą spowodować, że rower jest wieziony SKM, ale oczywiście trzeba swoje frustracje na ten temat wyrzucić tutaj, bo ktoś raczył zawiesić rower na miejscu do przewozu rowerów
popieram tę opinię 55 nie zgadzam się z tą opinią 5

Zluzuj lejce
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 14

niech zluzuje ten co wstawia tutaj te zdjęcie i ludzie mu oklaskujący i piszący ironiczne komentarze
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 2

spec

NO TAK. bo stojak rowerowy z przedziale SKM jest dla ozdoby. Dzieło ekspresyjne do cieszenia oka.
wszyscy co się śmieja z rowaru w SKM, pewnie w siodełku ostaniu byli po I komuni świętej.
mozliwosc podjechania skm ,i potem jazdy rowerem to jest z fajniejszych rzeczy jakie można robić
popieram tę opinię 43 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nudzisz się?

Weź się za jakąś robotę, bo sfiksujesz inaczej.
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 1

Fotograf reporter ma za dużo czasu wolnego? Jest wieszak na rower? Jest. Rower może sobie tam wisieć i nic Ci do tego.
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zajmij się swoim życiem donosicielu. Co ci do tego co robią inni. Chcą przewozić rower, nich przewożą, nie ma na to zakazu. Odczep się od innych.

Największymi donosicielami są rowerzyści

oraz piesi, co żyją z 500+ i nie pracują. Pełno tych społeczniaków kręci się po mieście i szuka afery zamiast uczciwie pracować jak inni. Chyba że to nowy zawód jak influencer, youtuber, modelka z instagramu czy fb?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

Co ? dosłownie nic nie idzie zrozumieć z tego bełkotu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Przetłumaczę:

Gość ma pupościsk bo Siergiej mniej więcej raz dziennie publikuje zdjęcie jak jeździ na rowerze elektrycznym. Gość jest tak tym zestresowany że teraz nienawidzi z tego stresu wszystkich rowerzystów.

A jak jedzie do Wejherowa pojeździć albo coś to niemoze go przewieść juz
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dlatego mam uchwyt rowerowy na dachu samochodu

i nie powoduję pieczenia tyłka u takich osób jak autor tego posta. A jak chcę pojeździć rowerem po lasach Kaszubskich to czy obowiązkowo muszę jechać tam rowerem? Nie można przewieźć roweru autem/pkmką no bo wtedy "się nie liczy"? Pokrętna logika
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czekam na zdjęcie pod tytułem "co on na dachu wozi? A jak spadnie i komuś krzywdę zrobi?"

Po to są te wieszaki !! Po to by powiesić tam rower !!!

zaraz ktoś będzie miał pretensje że ktoś wyrzucił papierek do śmietnika albo stoi sobie na przystanku. No ludzie co z wami nie tak?
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 1

Po to jest wydzielone miejsce w wagonie. Chyba dobrze, że nie zajmuje dużo miejsca. Może ktoś ma dalej i wybiera łączony transport: skm + rower. W czym problem? Zmieściłeś się?
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

Serio to jest problemem?

Zaraz bedziecie marudzic ze ktos ma walizke z ciuchami zamiast je na siebie zalozyc.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

No tak, bo jak chce pojezdzic rowerem na maxurach to z gdanska musze tam jechac.

Nie moge przewiezc roweru do Mragowa bo to ,nieładnie'.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

oj ludzie nie przesadzajcie,

dla was jest wszystko albo czarne albo białe, trochę życzliwości dla drugiego człowieka, tym bardziej że nie widać tłoku
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

I co w tym złego ?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jedni do galerii na zakupy biorą psa a inni rower.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

A Ty

Czemu jeździsz skmka skoro masz 2 nogi?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wolę rower w SKM nić palących albo chlejących nałogów.

Co z Wami jest nie tak???

Pod każdym postem hejt! Zajmijcie się czymś pożytecznym
do góry