Widok
zenek napisał(a):
> kupilem juz kilka rzeczy z allegro i zawsze bylem nie
> zadowolony a tym bardziej taki duzy zakup jak rower odradzam
> radze kupic rower z jakies "promocji" polecam decathlon i radon
> dobre i tanie
Na wszelki wypadek mówię:
>>> Zenek to nie ja! <<<
Bez obrazy, Kolego Zenek, ale decathlon i radon to był mój konik.
Pozdrawiam,
Yary
> kupilem juz kilka rzeczy z allegro i zawsze bylem nie
> zadowolony a tym bardziej taki duzy zakup jak rower odradzam
> radze kupic rower z jakies "promocji" polecam decathlon i radon
> dobre i tanie
Na wszelki wypadek mówię:
>>> Zenek to nie ja! <<<
Bez obrazy, Kolego Zenek, ale decathlon i radon to był mój konik.
Pozdrawiam,
Yary
TJ napisał(a):
> Yary. Jak sądzisz. Czy Portal powinien dołączyć do postów
> wyświetlanie IP nadawcy? Może część postów by znikła?
Powtarzam: Zenek to nie ja. Możesz nie wierzyć, ale mówię prawdę. A jak chcesz dołączać IP, to najpierw sam sprawdź i przekonaj się.
Rozumiem, że w swojej ostrożności możesz mnie podejrzewać o jakieś gierki w podwójną tożsamość, ale zaręczam, że takich nie uprawiałem i nie będę uprawiał - nie na tym forum.
Do Zenka: Powiedz, jak jest.
Pozdrawiam,
Yary
> Yary. Jak sądzisz. Czy Portal powinien dołączyć do postów
> wyświetlanie IP nadawcy? Może część postów by znikła?
Powtarzam: Zenek to nie ja. Możesz nie wierzyć, ale mówię prawdę. A jak chcesz dołączać IP, to najpierw sam sprawdź i przekonaj się.
Rozumiem, że w swojej ostrożności możesz mnie podejrzewać o jakieś gierki w podwójną tożsamość, ale zaręczam, że takich nie uprawiałem i nie będę uprawiał - nie na tym forum.
Do Zenka: Powiedz, jak jest.
Pozdrawiam,
Yary
Głód? Hmmm... Jak ktoś jest bardzo głodny, to łyknie, ale jak się lepiej przyjrzy... wybierze jakiegoś ohydnego treka albo paskudnego scotta... :D :D :D
Jednak najlepszym sposobem na posiadanie najlepszego roweru jest samodzielne złożenie go z części dostosowanych do osobistych upodobań i potrzeb. Tyle że to wychodzi dość drogo. Dlatego jeżdżę Radonem, a z czasem się zobaczy... :)
Jednak najlepszym sposobem na posiadanie najlepszego roweru jest samodzielne złożenie go z części dostosowanych do osobistych upodobań i potrzeb. Tyle że to wychodzi dość drogo. Dlatego jeżdżę Radonem, a z czasem się zobaczy... :)
co za glupoty wypisujecie o jakims IP tak bardzo chcecie wiedziec kto kim jest jak sie nazywa to chyba nie o to chodzi w internecie ale jak tak pragniecie JAWNOSCI to dlaczego uzywacie nicka a nie pelnego imienia i nazwiska i jeszcze podajcie adres zamieszkania i gdzie pracujecie i moze rozmiar buta !!!??? a co decathona to slyszalem ze TANI i dobry wygral w jakis testach rowerow a o radonie czytalem w magazynie rowerowym tez dobry i TANI a jesli chodzi o treka i scota to sa to bardzo dobre rowery tylko ze z****iscie drogie p.s. wy chyba zabardzo sie przejmujecie tym forum wyluzujcie troche pozdro
kupilem dwa a w zasadzie trzy.
Jeden naprawde tanio i okazyjnie - w srodku zimy. Drugi to w sumie tak średnio. Żadna specjalna okazja - ale rower wart swej ceny i naprawde dobrym stanie choć nie idealnym jak twierdzil sprzedajacy. Trzeci to nowy w kartonie.
Co do gwarancji to nie wiem - zadne przykre wypadki które by sklanialy do skorzystania z gwanacji na szczescie sie nie zdazyły.
Jak ktoś kiedyś pisał na preclu trzeba uważać bo rowery sprzedawane przez handlazy wygldaja na allegro lepiej niz w zeczywistoci. W przypadku rowerów sprzedawanych przez "amatorów" można zec ze jest odwrotnie :)
Jeden naprawde tanio i okazyjnie - w srodku zimy. Drugi to w sumie tak średnio. Żadna specjalna okazja - ale rower wart swej ceny i naprawde dobrym stanie choć nie idealnym jak twierdzil sprzedajacy. Trzeci to nowy w kartonie.
Co do gwarancji to nie wiem - zadne przykre wypadki które by sklanialy do skorzystania z gwanacji na szczescie sie nie zdazyły.
Jak ktoś kiedyś pisał na preclu trzeba uważać bo rowery sprzedawane przez handlazy wygldaja na allegro lepiej niz w zeczywistoci. W przypadku rowerów sprzedawanych przez "amatorów" można zec ze jest odwrotnie :)
Aktualnei kupuję na allegro wszystkei możliwe rzeczy związane z rowerem(no oprócz butów, bo to uważam że trzeba przymierzyć). Kiedyś uważałem że takie zakupy są neibezpieczne i przeznaczone dla ludzi co mają dużo kasy, okazało się jednak że jest wręcz przeciwnie! Przyszedł czas że kupiłem i rower na allegro(stara szosówka), ale kupiłem go podobnie jak Grisza, za grosze. Jednak uczciwy sprzedawca wszystko mi napisał o tym co jest nie tak z rowerem i nie bylem zawiedziony. Trochę przy nim pomajsterkowałem i teraz sprawdza się wyśmienicie, zwłaszcza biorąc pod uwagę malutką sumę za jaką go kupiłem :-) Kilku znajomym też pomogłem kupić rower na allegro i jeszcze nikt z nich nei był zawiedziony. Na allegro można znaleźc napraawdę fajne sprzęty.
pozdrawiam
Żywy
Żywy
Praktycznie wszystko kupuję na allegro,jesli chodzi o części rowerowe.Po prostu się opłaca.Np.,za amor zapłaciłem 1200zl.mniej niż u dystrybutora.Polska to dziwny kraj więc trzeba sobie radzić.Polecam też sklep Bikestacja oraz sklep Piotra Formickiego-chłopcy z Bolesławca są wporządku i ceny też i możliwość negocjacji zawsze mozliwa.