Widok

Rower zabrany na spacer

W autobusie
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziwne czasy kiedyś rowerem się jeździło a teraz zabiera się na przejażdżkę komunikacją
popieram tę opinię 84 nie zgadzam się z tą opinią 115

Jedzie autobusem później wyląduje się do SKM pojedzie do Gdyni tam zrobi że 100 m rowerem i na końcu powie przyjechałem rowerem bardziej z rowerem
popieram tę opinię 60 nie zgadzam się z tą opinią 61

Chciałbym zobaczyć tego mądrego z urzędu miasta który pozwolił na wożenie rowerów jakby nie było jest to pojazd więc nie może być przełożony bez oddzielnego pomieszczenia
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 23

zdarzyło mi się pojechać gdzieś rowerem, niestety potem doszło do awarii sprzętu i też wracałem autobusem, śmiechu było co nie miara
Więcej wyrozumiałości ludzie!!!
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 8

Jedziesz w jedną stronę 60 km

I wracasz na rowerze.
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 15

Na naklejce jest wyraźnie napisane:
"Pasażer z rowerem jest odpowiedzialny za ewentualne szkody wynikające z niewłaściwego przewozu roweru. Uwaga! Rowery elektryczne oraz rowery i inne urządzenia transportu osobistego, które stanowią flotę systemu wypożyczalni nie mogą być przewożone w pojazdach komunikacji miejskiej w Gdańsku." Więc nie komentuj i nie trolluj jak się nie znasz.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Lepszy rower niż jałówki rozpłodowe z wrzeszczącymi bachorami.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 6

Może kapcia złapał albo zerwał łańcuch a tu od razu toksyny się wylewają. Na siedzenie się z nim nie władował. Nie wiem co się ludzie tacy roszczeniowi zrobili. Jak kiedyś złapałem kapcia to zapytałem kierowcy i normalnie pozwolił mi przewieźć rower.
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 6

Dziad dziadowski się znalazł i do tego samotny kawaler z pałką w ręku.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Powodów jest kilka.

Np. transfer do innego miasta i jazda na rowerze w obszarze docelowym.
Np. mały wypadek podczas jazdy itp.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 3

A jakby mu się coś zepsuło po trasie

To ma prowadzić przez 10 km na przykład? Ale wy ludzie się czepiacie, nie wygląda jakby autobus był przepełniony
popieram tę opinię 39 nie zgadzam się z tą opinią 13

wer

Bo dziś ludzie nie mają ani siły ,ani kondycji .....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Bardzo dziwne. Teraz każdy dzban może publikować co chce.

Bezmyślnie. Byle zaistnieć. Jest zerem więc chociaż jakiś raporcik! Zajmij się swoim życiem, dzbanie i daj żyć innym! Lub tak żebyś zrozumiał "odp.ierdol się" od innych!
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 15

Raport trollujący

Jako rowerzysta, który dziś też jeździ:
1. Rower mógł się zepsuć.
2. Rowerzysta mógł stracić kondycję.
3. Prognoza na dziś nie wskazywała aż takich ciągłych opadów. Takie obuwie i spodnie przemokną.
Poza tym:
1. Takie coś jak łączenie środków transportu jest znane przynajmniej od dekad - to się nazywa transport intermodalny. Wg tej samej zasady piesi podróżują pociągami, auta są przewożone promami itd.
2. Jeżeli w taką pogodę piętnujesz kogoś, kto poległ w podróży - to kompletnie brak Ci współczucia. Nigdy Ci się nie zdarzyło zrezygnować ze spaceru i jednak podjechać 1-2 przystanki? Bo faktycznie - tyyyyyle tych rowetów w autobusach.
3. Poza tym - skoro miasto zgadza się na przewóz rowerów to się łaskawie odczep. Taka jest oferta transportu publicznego - jak Ci się nie podoba to nie korzystaj. Jak ktoś ma do tego prawo - to się nie wtrącaj. To jest sprawa pomiędzy tym podróżnym a organizatorem transportu. Nie pasuje - idź do ZTM na skargę.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 5
do góry