Widok
Rowerami nad jeziora 07.20
Trasa: z Gdańska oliwy spacerowa,osowa,chwaszczyno tuchom i tu zostajemy ;p wstajemy skoro świt polujemy na śniadanie i ruszamy dalej :D
Trasa:miszewko,przodkowo działki,Krzywda ,pieczysta,sarnowo :D
I zobaczyy Jezioro czarne i białe gdzie lepiej zostać :D zostajemy,pływamy,odpoczywamy gadamy palimy ognisko czytamy ksiażki co kto chce, ppolujemy(łowienie itd...ewentualnie sklep :D) następny dzien to samo ewentualnie przeniesiemy się koło sianowa leśnego:D kolejnego dnia powrót na raty tą samą trasą. Punkt 11 jedziemy będziemy a początku parku oliwskiego :D
Co trzeba wziać:rower,śpiwór,karmiate,namiot albo plandekę albo umieć zbudować szałas, finkę :D z wyżej wymienionych najważniejszy jest rower i finka możesz wziąć więcej ale to Ty będziesz z tym śmigać ;p Wiek pełnoletniość wskazana :D
Trasa:miszewko,przodkowo działki,Krzywda ,pieczysta,sarnowo :D
I zobaczyy Jezioro czarne i białe gdzie lepiej zostać :D zostajemy,pływamy,odpoczywamy gadamy palimy ognisko czytamy ksiażki co kto chce, ppolujemy(łowienie itd...ewentualnie sklep :D) następny dzien to samo ewentualnie przeniesiemy się koło sianowa leśnego:D kolejnego dnia powrót na raty tą samą trasą. Punkt 11 jedziemy będziemy a początku parku oliwskiego :D
Co trzeba wziać:rower,śpiwór,karmiate,namiot albo plandekę albo umieć zbudować szałas, finkę :D z wyżej wymienionych najważniejszy jest rower i finka możesz wziąć więcej ale to Ty będziesz z tym śmigać ;p Wiek pełnoletniość wskazana :D
Wezmę igłę i będę Cię z tyłu dopingowała Sadyl.
Ewentualnie jest inna "przyjemniejsza" opcja przodem.
Zastanawiam się czy nad jeziorem jest jakieś wolne miejsce
na plażowanie?
O której ten wyjazd? I miejsce zbiórki?
Kurcze Nudi ,przez Twoją pisownię daty znów
"uruchomiło"mi się ......Jechać czy nie jechać do NY.
Ewentualnie jest inna "przyjemniejsza" opcja przodem.
Zastanawiam się czy nad jeziorem jest jakieś wolne miejsce
na plażowanie?
O której ten wyjazd? I miejsce zbiórki?
Kurcze Nudi ,przez Twoją pisownię daty znów
"uruchomiło"mi się ......Jechać czy nie jechać do NY.
BAJKOWO ,przebrania, zabawa i rozrywka dla dzieci i dorosłych.
Pilotów 3 ,Gdańsk-Zaspa , www.jolka-fasolka.pl
Sadyl no nie ma limitu jest wiele starszych osób z lepsza kondycja odemnie :D
Jolka są kompieliska przynajmniej na 2 jeziorach z ratownikami :D Tylko żę to będzie taki wypad jak najdalej od ludzi czyli nie na kompielisku :D
Park oliwski koło tej głownej bramy o ile będzie ktoś chętny :D o godzinie 11 :D JAk nie będzie chętnych to jadę jeszcze dalej :D
A co do namiotów to można za tydzień na weekend :D
Jolka są kompieliska przynajmniej na 2 jeziorach z ratownikami :D Tylko żę to będzie taki wypad jak najdalej od ludzi czyli nie na kompielisku :D
Park oliwski koło tej głownej bramy o ile będzie ktoś chętny :D o godzinie 11 :D JAk nie będzie chętnych to jadę jeszcze dalej :D
A co do namiotów to można za tydzień na weekend :D
Ok to żeby na smutno nie jechać- o której mam być przy Rozi?
Mojej teściowej przypomniało się o naszej rodzinie i zaprosiła na obiad.
Muszę przecież mieć jakąś wymówkę.
Tym bardziej że rower z naprawy odebrałam:-)
Zabrać grilla?
Mojej teściowej przypomniało się o naszej rodzinie i zaprosiła na obiad.
Muszę przecież mieć jakąś wymówkę.
Tym bardziej że rower z naprawy odebrałam:-)
Zabrać grilla?
BAJKOWO ,przebrania, zabawa i rozrywka dla dzieci i dorosłych.
Nawet sobie nie zdajecie sprawy jak Jolka śmiga na rowerze aż mi głupio było jak niedaleko zoo.....ledwo żyłem...Niechciałem zostać w tyle :D Ale pozwoliła mi odpoczywać :D dojechaliśmy do miszewka ;p i nad jezioro w tuchomie i odpoczynek :D gdzie bardzo wiało :D przeszliśmy cale jezioro i wróciliśmy :D z przystojem na lody ;p i oglądanie kwiatków :D Podczas gdy zemnie pot leciał strumieniami a uda odmawiały mi posłuszeństwa i ledwo stałem :D Jolka nawet nie miałą zadyszki ;p respekt za sprawność fizyczną :D z paro dniowej wyprawy zrobiliśmy wycieczkę z braku chętnych :D Ale jutro spróbuję jeszcze raz :D