Widok
Cieszę się że Cię rozbawiłem Macieju jednakże gdybyś zechciał przeczytać post od początku bądź ze zrozumieniem to zauważył byś że nikt nie zamierza jeździć "pod wpływem" a sformułowanie że dwa, góra trzy ma tylko i wyłącznie znaczenie humorystyczne... co do samych właściwości piwa to tez proponuję abyś uzupełnił wiedzę.
No jak kolega nawet jednego akapitu ze zrozumieniem przeczytać nie może to i piwo nie pomoże... mimo to będę bronić swego, proszę:
http://porady.bikeboard.pl/artykuly,pokaz,piwo
zapewne znajdą się i artykuły w całości negujące spożycie owego trunku jednak podejrzewam że jest ich zdecydowanie mniej a treści w nich zawarte nie mają żadnego wiarygodnego uzasadnienia.
http://porady.bikeboard.pl/artykuly,pokaz,piwo
zapewne znajdą się i artykuły w całości negujące spożycie owego trunku jednak podejrzewam że jest ich zdecydowanie mniej a treści w nich zawarte nie mają żadnego wiarygodnego uzasadnienia.
słuchajcie, może zamiast dać się wciągnąć w polemikę n.t. aspektów moralnych i zdrowotnych spożywania piwa, zainwestujmy energię w organizację wycieczki. Zbiorą się chętni na 5 lub 6 maja? Ktoś ogarnie trasę, zaproponuje m-ce zbiórki? Co do piwa - zakładam że wszyscy są pełnoletni i sami zdecydują, jak bardzo będą chcieli uzupełnić minerały;)
ja niestety w tych dniach cisnę w przeciwną stronę jednakże dla tych co się zdecydują trasa nie powinna stanowić problemu. Ja zawsze ruszałem z Gdynia Karwiny i dalej na: lasem na Witomino, dalej Leszczynki, następnie przeprawa przez torowisko i dalej ul. Janka Wiśniewskiego w kierunku Pogórza... dalej na Pierwoszyno i trasą nr 100 w kierunku Kazimierza. Tak w połowie drogi miedzy Pierwoszynem a Kazimierzem odbijamy w prawo na Mrzezino. W Mrzezinie tuż przed stromym pojazdem odbijamy w prawo i kierujemy się na Rzucewo (warto zobaczyć zameczek) Dalej z Rzucewa to już prosta droga na Puck, dalej Wladysławowo itd. Jadąc z Pucka do Władka można by spróbować ul. Bohaterów Kaszubskich - nie testowne...
Jechaliśmy w czwartek z Helu, część trasy ulicą, bo to co jest obok, na ścieżkę na pewnym odcinku się nie kwalifikuje. Policja mijała nas kilka razy i nic nie chcieli :) Chyba tylko jeden nadgorliwiec nas wytrąbił
Bliżej Władka ścieżka w miarę ok, to można ścieżka śmigać bez większych problemów.
Miłej wyprawy, jak się Wam uda :)
Bliżej Władka ścieżka w miarę ok, to można ścieżka śmigać bez większych problemów.
Miłej wyprawy, jak się Wam uda :)