Widok

Rozczarowanie

Owszem gabinet ładnie i nowocześnie wyposażony, co ma swoje odbicie w cenach. Niestety podejście do pacjenta pozostawia wiele do życzenia. Dr. J. nie ma poszanowania dla czasu pacjenta i w dodatku jest niedelikatny w trakcie leczenia. Zapisałam się na godzinę 8 rano. Byłam za 5 ósma i stałam pod drzwiami, bo o 8 dotarła pani asystentka, która otworzyła gabinet i z drugą asystentką zaczęły dopiero przygotowywać gabinety. Czekałam 30 min w trakcie których dowiedziałam się od pani, że pan doktor często się spóźnia bo z Gdańska dojeżdża! A co mnie to obchodzi! Ja wstaje o 6.40 żeby być na czas. A skoro ma takie problemy z dotarciem na 8 to niech umawiają wizyty od 8.30! Wreszcie dotarł szanowny pan doktor o 8.30 i nawet nie usłyszałam elementarnego "przepraszam"! Moja wizyta była zaplanowana na całą godzinę, ale przez opóźnienie trwała tylko 30 min i musiałam przychodzić jeszcze następnego dnia. I znowu pół godziny obsuwy tym razem o 13 tej! I znowu ani słowa. Po skończeniu nawet nie dostałam chusteczki do wytarcia buzi ani wody do przepłukania. Wyszłam z niebieskimi śladami na policzku! Czy tak się traktuje pacjenta który zostawia 600 pln???!
Moja ocena
obsługa: 1

jakość usług: 5

wyposażenie: -

czas oczekiwania: 1

przystępność cen: 2

ocena ogólna: 3

2.4

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie ma Pani za grosz szacunku dla czasu innych. Jeśli Pani nie pasuje proszę zmienic stomatologa. Takich fachowców jak dr. Komorowski i Jarząbek nie ma w Trójmieście. Może nie jest tanio i nie jest co do minuty...ale tak juz jest jak się podchodzi do pacjenta indywiualnie a nie na godzinę... Proszę szanowac czas doktorów, Oni tez mają swoje rodziny, żony, dzieci...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 15
Pan jest kolegą? To pacjent zostawia swoje pieniądze. Lekarz jest usługodawcą. Powinien być kulturalny, punktualny i znajomość swojego fachu nie upoważnia go do traktowania pacjenta jak rzeczy
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Proszę szanowac czas pacjentów, Oni tez mają swoje rodziny, żony, dzieci...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry