Widok
Rozczarowanie
Ceny piwa w okresie EURO 2012 skoczyły do poziomu 11/12 złotych za piwo z nalewaka. Brak jakiejkolwiek informacji na temat cen piwa przed rezerwacją stolika. Piwo ma bardzo nieprzyjemny zapach, wręcz śmierdzi. Brak należytej troski o czystość dystrybutorów.
Menu na stronie wprowadza w błąd - stare ceny.
Obsługa z reguły obojętna, czasami nawet chamska.
Dla mnie pała za typowo polskie, cwaniackie podwyższanie cen. Śniadanie 30 zł :) Powodzenia!
Menu na stronie wprowadza w błąd - stare ceny.
Obsługa z reguły obojętna, czasami nawet chamska.
Dla mnie pała za typowo polskie, cwaniackie podwyższanie cen. Śniadanie 30 zł :) Powodzenia!
Moja ocena
Stacja Deluxe
kategoria: Kluby, dyskoteki
obsługa: 1
klimat i wystrój: 4
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 1
1.8
* maksymalna ocena 6
Odpowiedź obiektu:
O nowo powstałym menu wprowadzanym na czas Euro informowaliśmy na stronie www, wysyłając newslettery i umieszczając informację na fecebooku. Faktycznie ceny były wyższe ale wszystkim stałym bywalcom, między innymi Tobie, oferowaliśmy rabat w wysokości 30 % dzięki czemu ceny nie różniły się od cen sprzed Euro. Po upływie 3 dni mimo iż nie było sygnałów dezaprobaty wróciliśmy do starej karty menu ze starym cennikiem i stałą szerszą ofertą kuchni i baru. Od początku mistrzostw nie narzekamy na brak ruchu. Jest duże zainteresowanie meczami a piwo smakuje jak nigdy. ZAPRASZAMY