Widok

Rozczarowanie

Odnośnie poziomu komunikacji i organizacji w tej szkółce mam dokładnie te same odczucia co autorki poniższych, niskich ocen.
Młoda pani przez telefon odmówiła prowadzenia indywidualnych lekcji przygotowujących do egz. na brązową odznakę rzekomo z powodu niedostatecznie wytrenowanych koni. Tak się składa, że obserwuję te konie podczas wspólnych, łączonych treningów dwóch szkółek (w jednej z nich jeżdżę) i nie wydaje mi się, żeby czegokolwiek im brakowało. Galopują, skaczą koperty. Jak dla mnie, to ktoś tu ma chyba za dużo kasy i być może nie chce się prowadzić indywidualnych lekcji późnym wieczorem.
Duże rozczarowanie.
Moja ocena
Galoopka kategoria: Jazda konna
obsługa: 1

poziom nauczania: -

klimat: -

przystępność cen: 5

ocena ogólna: 3

3.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Musze stanąć w obronie Galoopki. Jest to szkółka ktora prowadzi zajecia dla początkujących adeptów jezdziectwa. Czyli uczy równowagi we wszystkich chodach konia oraz oswaja nas z pierwszymi skokami przez przeszkody tzw kopertami. Następnym etapem w szkoleniu jest wprowadzanie kół, szlifowania polsiadu , pełnegosiadu i pokonywanie kilku przeszkod po kolei. I tym etapem zajmują sie inne szkółki do ktorych po wstępnym etapie szkolenia przekazuje dalej Galoopka
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry