Widok

Rozczarowany ojciec

Jestem rozczarowany jeśli chodzi o higienę w przedszkolu tzn dziwie się Dyrektorce że nie jest w stanie nad tym zapanować i nic w tym kierunku nie robi.Bardzo rzadko odbieram córkę ale nie jestem w stanie tego zrozumieć żeby wchodząc do przedszkola smród z toalet czuć po całym przedszkolu -można powiedzieć że świadczy to tylko o tym jacy tam ludzie pracują.Oprócz tego zauważyłem że nauczycielki nie pilnują aby dzieci myły ręce wychodząc z tej brudnej łazienki.Pani Dyrektor tak samo pozwala na to aby dzieci chodziły chore do przedszkola,po to są podawane numery telefonów aby można było dzwonić ale widocznie można przyprowadzać chore dzieci a nauczyciele i dyrektorka ma to głęboko w poważaniu.Widocznie im jest to na rękę jak potem dzieci zarażają się od innych a one mają mniej pracy a kasa leci bo i tak trzeba płacić.Widząc te zakatarzone,chore dzieciaki zastanawiam się czy nie wypisać mojej córki z tego przedszkola bo dla mnie do nie przedszkole tylko szpital a nawet gorzej.Nauczycielki niektóre powinny zastanowić sie nad swoim zachowaniem ( darcie sie ) na te starsze dzieci- koszmar. Pani Dyrektor powinna porozmawiać z personelem i wziąć się za porządek i higienę w Przedszkolu
Moja ocena
opieka: 5

zajęcia dodatkowe: 3

wyposażenie: 6

przystępność cen: 5

ocena ogólna: 3

4.4

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jeżeli jest Pan tak bardzo niezadowolony z przedszkola to chyba faktycznie należy dziecko swe z niego zabrać i znaleźć lepsze - prywatne. Wtedy będzie Pan usatysfakcjonowany i opieką i czystością.
Ciekawe czy Pańska córka również ????
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry