Widok
Rozczarownie
Zamówiłam z tej kwiaciarni kwiaty na wesele. Co do jakości wykonania nie mam zastrzeżeń. Zrobione zostało dokładnie to co ustaliłyśmy z Panią na spotkaniu. Specjalnie nie odbierałam, kwiatów w piątek, ponieważ nie mam warunków do ich przechowania (temperatura wynosiła 35 st.). Umowa była taka, że kwiaciarnia dowozi świeże kwiaty w sobotę do lokalu. Kwiaty przyjechały w piątek i kisiły się bez klimatyzacji. Kwiaty na weselu wyglądały dobrze, natomiast na poprawinach...musiałam je zabrać, bo wyglądały tragicznie. Ponadto umówiłam się z właścicielką, że po uroczystości w kościele, ktoś z kwiaciarni zabierze kwiaty i dekoracje, aby przewieść je do lokalu. Moi goście musieli się tym zająć i targać kwiaty i przystrojenia, bo Pani kwiaciarce nie chciało się jechać "bo ona straciłaby 4 godziny na dojazd" (wesele było 20 km za Gdańskiem). Napomknę tutaj, iż zapłaciłam tym Paniom za to, aby przyjechały zabrać te rzeczy. Może kwiaty robią ładnie, ale obsługa klienta, ustalenia i poważanie klienta Ci Państwo mają za nic. Mogła Pani "stracić" 4 godziny, a tak straciła Pani klienta i dobrą rekomendację. I jeżeli ktoś traci czas pracując, to współczuję wyboru profesji.
Moja ocena
Kwiaciarnia Aljavi
kategoria: Kwiaciarnie i pracownie florystyczne
obsługa: 2
asortyment: 5
kreatywność: 5
jakość usług: 5
przystępność cen: 4
ocena ogólna: -
4.2
* maksymalna ocena 6