Widok

Rozjechany kot na ul. Rolniczej

Dzisiaj w godzinach popołudniowych na ul. Rolniczej w okolicach osiedla Rodzinnego został rozjechany biało-czarny kotek. Jeśli ktokolwiek widział sprawce proszę o informację.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

hehehe dobre. A co tobie da wiedza o sprawcy?? Nawet policja bedzie miala w razie czego to gdzies i uwaga- w razie ewentualnej szkody, to sprawca może własciciela pociagnac do odpowiedzialnosci. Czy to pies, kot, krowa, powinny byc trzymane pod nadzorem własciciela na jego posesji- w razie szkody powstałej w wyniku zderzenia ze zwierzakiem, odpowiedzialnosc spada na wlasciciela- nie odwrotnie, pzdr
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 10

A to mi da wiedza, że obiłbym ryja gnojowi, który pędzi Rolniczą nie zwracając uwagi na nic i na nikogo. Dzisiaj kot a jutro dziecko??? I nie pitol mi o odpowiedzialności właściciela czy o dozwolonej prędkości, ludzie kurka ogarnijcie się bo to co się dzieje w Baninie to woła o pomste do nieba. I nie pozdrawiam...
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 9

Jedyne co bys zrobil pewnie w tym wypadku to powachal smrod spalin, a nie sie nadymasz jak balon. Za wysoka predkosc fakt jedno. W innym miejscu tudziez na ulcy sam jechalbym w takim wypadku po kocie, a nie generowal mozliwosci stworzenia niebezpieczenstwa na ulicy przez gwaltowne hamowanie. Myslenie nie boli. I ja tez pozdrawiam
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 8

Proponuje tobie abyś się rozpędził i przy...lił swoją bańką w ścianę tak bez hamowania co byś więcej niebezpieczeństwa nie stwarzał dla innych i dla siebie przy okazji...
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 9

Co bys zrobił gdybyś jechał te swoje 30km/h i nagle wbiega tobie kot pod auto.? Zatrzymujesz sie nagle w miejscu.? Skąd wiesz że sprawca jechał z niedozwolaną prędkością.? Więc mordę to se sam oklep a nie wyzywaj innych.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6

Uważaj aby tobie żaden kot, sarna, pies czy dzik nie wyskoczył przed maskę. Twoje pitolenie byłoby zupełnie inne. Do kogo byś wtedy miał pretensje- do leśniczego.? Schowaj swoje durne argumenty. A i spójrz w lustro i zobacz w nim swój ,,ryj" i potem go obij.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 11

RN, współczuję straty. Niestety nie pomogę ale mam radę, nie ma sensu dyskutować z Twoimi adwersarzami na tym forum, to prości ludzie ze wsi, większość z nich nie posiada elementarnej empatii dla niczego poza zbitą butelką wódki.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 6

" oswoiles mnie, wiec jesteś teraz za mnie odpowiedzialny " ... bajkowe słowa jakze trafne do sytuacji
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

@Kałach, dziekuje i masz racje, nie ma sensu nawet odwiedzac tego miejsca (forum) i dyskutowac, nie ten poziom :-(
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jak miło mądrego posłuchać na forum.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja jade 30km/h Rolniczą i wcale nie trzeba gwałtownie hamować gdy ktoś/coś wybiegnie, pozdrawiam tych co na mnie trąbią lub wyprzedzają :P
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Chodziło pewnie o to że jadąc wspomniane 30km/h gdy taki kot nagle wybiegnie wprost pod koła to skutek może być taki jak opisany. Kot nie będzie sobie podskakiwał na metr aby być zauważonym. Mógł zwyczajnie sie spłoszyć i w biegu mógł uderzyć w bok samochodu, a kierowca nawet tego nie zauważył.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Widac co nie ktorzy nie grzesza inteligencja...... czytanie ze zrozumieniem stwarza problem, w szczegolnosci u tych wybitnie wyksztalconych..... pisze o jednym a jakies pseudointeligenty o drugim. Po ryjach sobie mozecie sami lac, jak nie rozumiecie czytanego tekstu wielce kulturalne mieszczuchy. A i jeszcze jedno, dalej robcie swoje kwiiiiiiii kwiiiii wielce empatyczne przychlasty
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

w celu wyjaśnienia, w/w cytat był skierowany do autora postu i miał sluzyc ostudzeniu emocji :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

aaa i jeszcze jedno- wysoki poziom wypowiedzi już oznjamiłeś we wczesniejszych wypowiedziach- i jak sam spłętowałes- adijos z forum
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Myślałem, że to mój, ale mój nie był taki płaski.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

szkoda zwierzaka :( współczuję :(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

anonim , płaski to masz łeb
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ten kot napewno zobaczył wypowiedzi "ludzi z miasta" na tym forum i popełnił samobójstwo
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum Banino

proszę o opinie rodziców z szkoły A i B (4 odpowiedzi)

dzień dobry. szukam rodziców którzy mogli by się wypowiedzieć o szkole A i B w Baninie. Proszę...

Imperium-Auto Salon (13 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

do góry