Widok

Rozlazłem się - Ktoś chętny na kosza, siatkówkę, squasha lub coś innego?

Fikakowo Temat dostępny też na forum:
Cześć. Nadaję z Gdynii.
Muszę zrzucić 15 kilo! 28 lat i siedzący tryb życia to dla faceta samobójstwo.
Dawno się nie ruszałem, stosunkowo szybko się męczę i nudzą mnie zajęcia przy których nie trzeba myśleć (patrz bieganie).

Dlatego szukam osoby lub osób (obojga płci) z podobną kondycją abyśmy się wspierali, wyciągali na pingponga, tenisa (nie umiem jeszcze), kosza, siłownie, fitness, jogę, squasha, siatkówkę czy cokolwiek (poza piłką nożną bo mam dwie lewe nogi, chyba, że i Ty/Wy masz/macie takie).

Zostawcie na siebie kontakt. Czym prędzej tym lepiej bo lato za pasem!! :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Squash... grales juz wczesniej?
Na pingpongu wiele nie schudniesz, chodzac na joge chyba tez nie:)
jesli do lata chcesz zrzucic 15kg to tylko konkretny i czesty wysilek, do tego dieta.

masz jakies doswiadczenie w sportach ktore wymieniles? ja grywam w squasha i biegam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej szukam osoby chetnej do biegania ze mną. Bylbys moze chetny?Mam tez silownie w piwnicy ale za bardzo nie mam motywacji sam cwiczyc.
polecam ćwiczenia na TRXie ;)

http://www.youtube.com/watch?v=DZEq4h41tCc
Hej. Ile km biegasz i jak często?
hej ja bym byl chetny na bieganie, powiedzmy codziennie 5 km:)
Bez urazy, ale sporo osób zaczyna się ruszać dopiero wiosną bądź późną wiosną i liczą, że zgubią kilkanaście zbędnych kilogramów na lato. Niestety, nie ma tak pięknie. Wysiłek fizyczny trzeba zacząć już w zimę. No i oczywiście trzeba postawić sobie jakiś cel i się nie zniechęcać.

Inne tematy z forum Sport

odżywki dla sportówców aktywnych... (3 odpowiedzi)

odżywki dla sportówców aktywnych...i tych co dopiero zaczynają,zapraszam na konsultacje...

piłka wodna lub hokej podwodny dla dzieci? (6 odpowiedzi)

Witam Czy ktoś wie gdzie jest piłka wodna lub hokej podwodny dla dzieci? w Trójmieście oczywiście...

Odkryj Piknik Naukowy z Polskim Radiem! (4 odpowiedzi)

Cześć, fani radia! Już w najbliższą sobotę, 28 maja 2025, Polskie Radio i Centrum Nauki Kopernik...

do góry