Widok

Rozmowa w Camaieu

Praca Temat dostępny też na forum:
Grogie mamy jutro ide na rozmowę kwalifikacyjną do Camaieu, moze ktoraj z was tam pracuje albo pracowala i moze powiedziec jak wyglada taka rozmowa. Jak powinnam sie przygotować? Blagam pomozcie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie pracowałam, ale dasz radę;-))
Powodzenia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja tam bylam dac cv ale nikt sie nie odzwal, wiesz co ostatnio bylam na kilku rozmowach i moze to ci pomoze, padaly pytania typu - jaka praca dotychczas najbardziej mi sie podobala i dlaczego? , dlaczego akurat TĄ prace wybralam? (glupie pytanie bo wiadomo ze kazdy klamie :P:) , albo np jakie sa moje wady i zalety, wiec mam zawsze fajna odpowiedz:

moje zalety to tak tak tak i tak, a moja wadą często jest to- ze chce robic wszystko zbyt doklandie :P :D:D:D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
He he usmiałam się:)) Ale to prawda prace ta chce bo innej nie ma:) bo w zawodzie nic nie ma, bo kryzys idzie i warto bylo by cokolwiek robic.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Koleżanka pracowała..3/4etatu, 1100 brutto, umowa o pracę.

Co do rozmowy, to mówiła, że obiecują górę złota, a dostajesz górę błota, bo oni uważają, że zniżki na ciuchy w ich sklepie, to jak premia i nic Ci się nie należy i o wszystko się czepiają. Chyba na Matarni to było.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
a dawno to było?
Z jej relacji wiem, że:
W zeszłym roku, zwolniła się jakoś przed świętami BN, jak nie dostała obiecanego 1 dnia wolnego i musiała pracować 3dni (21,21,23) po 12h+ wigilia 9-16 (przypominam- 3/4 etatu), a okres między świętami, a sylwestrem 9h dziennie, też bez dnia wolnego.

Nie liczone nadgodziny, poporstu miała mieć więcej wolnego po Nowym Roku. A obiecano jej urlop tego 23, ale jednak ktoś inny poszedł na zwolnienie i "cofnęli urlop" cokolwiek to znaczy.

Mówiła, że praca jest ok, nie narzekała, ona lubi kontakt z ludźmi, to też jej sprawiało przyjemność, że z kimś pogadała, coś doradziła. Ale poprostu przegięli tym, że nie mogła wyjechać do rodziców, miała mieć 23 urlopu dzień i 24 wolne, wg grafiku.
Więc jak mówię- praca ok,ale kierowniczka niestety już nie.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

kawa czy pijecie jesli tak to jaka? (77 odpowiedzi)

ja lubie z expresu a wy?

Okulary dla dziecka w kolejnych krokach - prośba o instruktaż. (7 odpowiedzi)

Moje dziecko przeszło dwa kolejne badania wzroku i teraz mam jakąś receptę okulary (czy jak to...

Dr Małgorzata Błędzka (4 odpowiedzi)

czy może ktos chodzi do pani doktor? chciałabym poznac opinię o niej.

do góry