Widok

Różnica między gnojkiem a mężem stanu

Mąż stanu poleciał 8 lat temu w trakcie walk do Gruzji by pomóc innym i udało mu się powstrzymać Rosjan.
Gnojek zwiał do Brukseli w obawie przed odpowiedzialnością, bo porzucił swoich w Smoleńsku.
Są też gnojki pomniejsze zasmradzające przestrzeń publiczną i obchodzące po raz szósty Światowy Dzień Antoniego Macierewicza.
Takich sobie, drodzy Państwo, gnojków wyhodowaliście. Gratuluję.
Gruzini zrobili z tego film, polskie gnojki przeszkadzają w kręceniu filmu.
Jak to w końcu jest jesteście za gnojkami czy za mężem stanu ?

http://wpolityce.pl/media/288257-podly-zart-najsztuba-dzis-po-raz-szosty-obchodzimy-swiatowy-dzien-antoniego-macierewicza
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dla niedowiarków dorzucę to:

http://wpolityce.pl/smolensk/288211-to-juz-moze-lepiej-niech-ruscy-parciane-sznurki-panstwa-polskiego
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mąż Stana? Ale Stan T. nie miał męża, miał żonę. No i teczkę:) No chyba że Jaro ma skłonności "tęczowe" to by wyjaśniało......
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gnojki mają poparcie innych gnojków, których mózgi wypchane są popkulturowymi trocinami. Dlatego w Polsce prowadzenie poważnej polityki natrafia na trudności.
nie rozumiem Twojego komentarza. Z mojej strony był żart, który zreszta gdzieś lata temu słyszałem. Poważna polityka nie wyklucza chyba kropli uśmiechu? Kogo masz na myśli mówiąc per gnojki? A jaka Szanowny Pan poważna politykę prowadzi ze takie trudności napotyka?
P.s. A może więcej ad rem a nie ad personam?
Nie ad personam?
Jak można pominąć osobę, jeżeli sondaże pokazywały poparcie dla Komorowskiego w granicach 70%. Kto takiego matoła uznawał za głowę państwa ? Tylko inny matoł. Bez personaliów tu się nie obędzie.

A doskonale wykształcony i kulturalny Duda dostaje 49% ? Matoły nie znoszą lepszych od siebie.

Trudno mi w tym aspekcie silić się na poczucie humoru.
ale ja sie z Tobą zgadzam. O co Tobie chodzi? Chciałem zażartować z pojęcia maź stanu które wydaje mi sie anachronizmem i tyle. Naprawdę na sile musisz każdemu ubliżać? OK, życzę satysfakcji i samozaspokojenia:)
zgadzam sie także ze Pan Prezydent to kulturalny i wykształcony człowiek. Szkoda ze jedyny.
Co oznacza "jedyny" ?
Wtk77
-sie koles nie zna na zartach
i wiele innych wad ma

lubi klepanie od przodu:)

Inne tematy z forum Polityka

Nowy rok (3 odpowiedzi)

Znienawidzony Tusku żebyś Ty zniknął z tego świata to byłoby najlepsze życzenie na nowy rok

Panie Tusk daj ludziom spokój (3 odpowiedzi)

P Tusk jest Pan kłamcą oszustem skompromitowanym człowiekiem niech Pan da Polsce spokój i nie...

Czy ktoś ma dowody ? (4 odpowiedzi)

Na aresztowanie w stanie wojennym łowcy absurdów vel Zetjot ?

do góry