Widok

Rozstanie ....

Witajcie mam problem rozstałam sie z chłopakiem bylismy miesiac, było fajnie milo przez 2 tygodnie , po 3 tygodnia zaczeły sie kłotnie on sie ciagle mnie czepiał o cos...a ja nie pozwoliłam sobie w kasze dmuchac i sie bronilam ...tak ze rostawalismy przez 3 dni az dzisiaj doszło do bardzej ostrej wymiany zdan gdzie grozi mi policja (pracowal tam ) zablokował mnie wszedzie , napisał mi w sms ze Usadzi mnie i mocno pozałuje tego...

A on jest typem egoisty ,porazki do siebie sie przyjmuje, zawsze musi byc pierwszy, gra ciagle swoja gre w necie od 4 lat....ostatnim razym widzialam sie znim niedziele pytałam sie kiedy sie spotkamy on na to ze nie wie , dzisiaj rano tez ciagle sie pytałam jego kiedy se spotkamy to powiedzial ze w srode ( ale juz z tego nic nie wyjdzie) mowil ze mu marudze ze teskno i ze chce znim sie spotkac ...a i jeszcze co szłam ciagle znim patrzał na dziewczyny i mi mowil która mi sie podoba..i ciagle opowiadał o swoich kolezankach czy to jest normalne ....

nie wiem co mam myslec wiem głupia bylam ze mu zaufałam i ze teraz mnie tak ocenia ..chodz nic mu naprawde nie zrobilam tylko mnie bolałąo ze w ciagu tygodnia nie mogl znalesc czasu a i na dodatek wczoraj tez sie wtracał nas zwiazek kolega ....wiec to tez mnie wkurzyło bardzo....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Trzeba wybić sobie z głowy typa i koniec, musisz być silna i starać się nie myśleć, wykasować wszelkie kontakty z nim, z czasem znaleźć "pocieszyciela" :)
Powodzenia!
imageimage
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Daj sobie spokój z tym kolesiem !!! To jakiś świr pokręcony:/ Nie zadawaj się z nim i urwij definitywnie kontakt. Znajdziesz fajnego faceta, który bedzie miał dla Ciebie czas i będzie Cię szanował:) Znajdziesz takiego, uwierz mi :) I głowa do góry :0 A jak przyjdzie Ci do głowy pisać do niego, to lepiej pisz np do mnie na forum (może być wiadomość na priv). Pozdrawiam:)
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a zapomnialam dodac ze nawet zabranial mi sie spotykac ze znajomymi i chodzic na imprezy...ale on mogl chodzi...bo jak bym poszła to odrazu rozstanie sie szykowalo ...taki byl
Więc sama podajesz kolejne powody, że powinnaś się z nim rozstać...
image
juz sie rozstałam ..jest wielka kłotnia wyzywa mnie od najgorszych nie chce mnie znac chodz krzywdy mu nie zrobilam nawet go nie dotknełam i najlepsze ze ja go wogole od najgorszych nie wyzywam ...najbardziej boje sie tego ze nie zaufam kolejnemu facetowi...ciezko bd odbudowac zaufanie
ja mam radę xD napisz prawdę xD
Popieram,napisz prawdę.
To jest prawda sama prawda ....
bo ciekawe co tu jest nie prawda !!???
Dziewczyno,daj sobie spokój z tym chłopakiem.Z tej znajomości nie wyjdzie nic dobrego.Juz dzisiaj Ciebie nie szanuje,grozi Ci w niewygodnych dla niego sytuacjach,jutro...weźmie się do bicia.

W realnym swiecie jest mnóstwo innych,wartościowych chłopaków i takiego znajdziesz bez trudu,być może nawet jest Ktos w zasięgu Twojego wzroku :))

Posłuchaj dobrej rady doświadczonej kobiety i GŁOWA DO GÓRY!!!
Odbudowac mozna coś,co zostało juz zbudowane.
Czałe nasze życie to wybory, złe lub lepsze. I tylko od nas zalezy jak skorzystamy z przebytych doswiadczeń - nauczy nas to czegoś,czy nie.

Zawsze jest jakieś ryzyko,ale czasami warto zrobic krok do przodu,ku nowej znajomości.
Dowiedzialam sie wczoraj ze leciał na dwa fronty ...
i jeszcze o nim myślisz?? To było do przewidzenia...
image
Na dodatek boje sie jednego...ale tego dowiem sie w czwartek lub w piatek ....
czyzbyś zaciązyła z tym "wspaniałym" człowiekeim??
image
nie wiem to sie okaze...
i pewnie będziesz kolejną samotna matką na forum trojmiasto.pl :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
rewelacja...
image
Nic nie poradzę ... załuje tego teraz co zrobic....

Inne tematy z forum Kobieta

Terapia małżeńska-szukam pomocy (108 odpowiedzi)

Witajcie.Dziewczyny wiem,ze jestescie niezastapione dlatego zwracam sie do Was z prosba o...

Adwokat Rozwód Gdansk (8 odpowiedzi)

Witajcie, polecacie kogos rzetelnego?

do góry