Widok

Rozterki miłosne, dylematy,decyzje..

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Mam 30 lat męża i dwoje dzieci,mieszkanie,pozornie szczęśliwą rodzinę.Dzieci planowane, kochane.Mąż dobry człowiek może mało wylewny w uczuciach ale porządny,pracowity, po przejściach ze zdrowiem,przetrwaliśmy wiele trudnych chwil..
I wszystko byłoby w porządku gdyby nie to,że odnowił sie mój kontakt z moją pierwszą wielką miłością. odżyły te uczucia jakby to było wczoraj,wiem że on też żałuje, że nam sie nie udało byliśmy za młodzi..
jest w nas taki niedosyt że sie nie udało.. co by było gdybyśmy wtedy jednak zawalczyli..
A teraz, przecież jest juz za późno..mamy swoje rodziny,skrzywdzili byśmy tylu ludzi.. ale od miesiąca nie jestem sobą, tak jakbym nie mogła bez niego żyć,wiem,że on czuje to samo.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 22
Jak zwykle,nudzące sie baby kręcą afere:-)!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
żona która doceniła męża, ujęła to doskonale, czasami warto nabrac dystansu, w samotności w sprzyjających warunkach porozmyślac.

Trzeba się zastanowic czego się chce, żeby na starośc nie mówic, że się czegoś żałowało, bo życie mamy jedno.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
:))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja bym była wdzięczna i za te komentarze "pełne jadu". Jestem w podobnej sytuacji i powiem, że jeśli ma się troszke dystansu do wlasnego ego, to takie "pełne jadu" wypowiedzi, wcale nie wydają się jakoś obraźliwe, ale również pomagają ochłonąć z takiej (w sumie głupiej) fascynacji...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie chodzi mi oczywiście o Wasze uwikłanie się w dyskusję o wykształceniu i kulturze osobistej, czy o innych niezwiązanych z wątkiem tematach. To mnie nie interesuje. Ale np. komentarz o byciu złą matką i żoną - że dzieci i mąż zasługuja na kogos lepszego... I wcale się przez to nie załamałam, ale chyba ochłonęłam w porę.

Jestem ciekawa jak sytuacja się zakończyła u Autorki wątku? Jak wrażenia, odczucia, doświadczenia w związku z podjętą decyzją? Bardzo proszę o odzew, na pewno mi się to przyda.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

do góry