Widok

Ruch jest prawostronny

Ludzie kiedy wy się nayczycie, że ruch jest prawostronny. Macie wolny prawy pas to jedźcie nim, a nie pusto, a Wy lewym się wleczecie jak święte krowy, bo za 3 kilometry skręcacie w lewo. Śmiech. Za male mandaty
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co racja to racja

Skąd ja to znam, jest to irytujące...najczęściej starsza pani Święta krowa zajmuje lewy bo za 5km skręca w lewo
popieram tę opinię 75 nie zgadzam się z tą opinią 43

A Ty którym pasem jeździsz, bo ja prawym i nie przeszkadza mi, że na lewym jest korek;)
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 2

Problemy

Za 2 km nie będzie wjazdu na lewy bo jej nie wpuścisz i wytrabisz ją, zrobisz aferę i wstawisz filmik na raport bo wymusiła pierwszeństwo.?
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 6

Pieszy

To samo się tyczy pieszych chodzi się prawą stroną A nie lewą jesteście Polsce nie w Anglii
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 5

To się struś pędziwiatr zbulwersował

A ile ty gnasz w terenie zbudowanym, że to ci przeszkadza.
Codziennie widzę takich lawirantów, co jadą slalomem z pasa na pas, bez kierunkowskazów.
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 3

co za problem ? jak muli lewym pasem to zmieniasz na prawy i go wyprzedasz proste
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zdefiniuj-wleczecie.Jeśli ktoś jedzie 50 na pięćdziesiątce a są dwa pasy to ok powinien korzystać jeśli się da z prawego ale wg przepisów nie możesz go wyprzedzać.Z doświadczenia wiem,że takie pretensje jak twoje głoszą wariaci chcący za wszelką cenę jechać szybciej niż przepisy.To samo na autostradach-mruganie za kimś,kto wyprzedza kolumnę cięzarówek.Bo on musi.
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 3

Większość uczestników ruchu drogowego ma poziom świadomości niższy od ameby. Tyczy się to zarówno kierowców jaki i rowerzystów oraz pieszych. Poziom inteligencji oraz poczucie tego iż nie jesteśmy sami na drodze drastycznie spada. Większość z was nie powinna nawet prowadzić wózka w markecie. Dlatego już nie mogę się doczekać tego gdy zamienią was roboty. Zwykłe emitery co2.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

haha, otóż jest ;-)

Masz prawo jazdy??? Jeżeli tak, to wszystko tłumaczy...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

O miszcz

Prostej się odezwał.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

I to jest tłumaczenie na łamanie przepisów??!!

Jakoś nie mam z tym problemów. Wystarczy włączyć kierunkowskaz z zamiarem zmiany pasa i zawsze ktoś zrobi miejsce. Być może 2, 3 może nawet 4 buców, dla których lewy pas to klasa premium i sposób na niskie poczucie ich własnej wartości, cię zleje i jeszcze przyśpieszy ;-), ale ktoś zawsze cię wpuści. Wśród tego całego motłochu chamów i prostaków (i prostaczek) są nadal "ogarnięci psychicznie" ludzie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

kiedy wy się nauczycie, że jest coś takiego jak ograniczenia prędkości
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry