Widok

Ruch pociągów

Wstrzymany ruch pociągów od Wejherowa. Polregio/Intercity opóźnienia 140 minut i rośnie.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ehhhhhhh...

Wsiadłem sobie w Orłowie do SKM-ki i odpaliłem Disney plus na telefonie żeby szybko minął czas dojazdu do Gdyni Głównej. Biletu nie kupiłem bo przecież to tylko 3 przystanki. Siedzę sobie wygodnie i oglądam : Star Wars - Akolita , mijam Redłowo i Wzgórze Św. Maksymiliana. Myślę sobie: za 3 minutki będę na dworcu głównym , a tu nagle dobiega do moich uszu donośne " Dzień dobry, proszę bileciki do kontroli! " Spoglądam z wzrokiem skazańca na osobę która kontrolowała bilety i odczułem ulgę bo zobaczyłem młodziutką , prześliczną kontrolerkę. Myślę sobie że się upiecze i jakoś uda mi się przejechać do dworca głównego , ewentualnie dopłacę za zakup biletu w pociągu. Mówię do pani konduktor: dzień dobry, nie zdążyłem zakupić biletu bo pociąg już wjeżdżał. A ona policzyła mi 3 zł za bilet ulgowy plus opłatę dodatkową za przejazd bez ważnego biletu. Że niby za to że jej nie zgłosiłem. Ponieważ miałem tylko 50 zł przy sobie i nie byłem w stanie uiścić na miejscu, piękna pani kontroler wystawiła druk opłaty dodatkowej za przejazd bez biletu. Taka młoda i piękna a już wystawia mandaty. Myślałem że mi się upiecze , nic z tego...

Skansen

W porównaniu z innymi przewoźnikami SKM Trójmiasto to skansen i kpina
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpis

Może sobie też założysz konkurencję to będziesz lepiej myślał, a nie pisał głupot.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie słychać zapowiedzi na stacji rumia

nie słychać osoby zapowiadającej zmiany na stacji rumia. mimo tego, że mówi, nie można nic zrozumić. chaos totalny

Kpina

My mamy płacić coraz więcej za bilety, a SKM ciągle ma jakieś problemy. a to coś nie jeździ, a to błędny peron (Wejherowo), a to zapowiadającą nie raczy poinformować, że błędny peron (Wejherowo). Już dawno powinna być jeszcze konkurencyjna firma, to od razu by się poprawiło
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

godzina minęła i dalej nierozkładowo ale już trochę lepiej
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

O 6.45 energetycy zakończyli naprawę sieci. Pociągi ruszyły.

ale zanim ruch wróci do rozkładowego pewnie jeszcze z godzina minie.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zainstaluj sobie SKM Kompas

Tam wszystkie opóźnienia są w czasie rzeczywistym.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Działają beż problemu. Czy Twoja obsesję można jeszcze leczyć?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

:) A rowerki Mevo ?

Przecież obecna władza mówi jasno
Rowerki Mevo i Festyny to jedyne kierunki.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

Aktualna sytuacja

Czy ktoś wie, jaka jest teraz sytuacja w stronę Gdańsk Śródmieście - Gdańsk Wrzeszcz
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

SKM Śródmieście

Zero informacji, trzeba biegać między składami i pytać czy coś jedzie i który tor najpierw. 20 minut później odjazd niż zwykle
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 14

A jakby wcale nie jeździła to w ogóle nie byłoby opóźnień.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry