Rybakówka

Restauracje

Gdańsk, Bytowska 5

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Joanna - ocena Najlepsza rybka najlepsza obsługa Takiego podejścia i uśmiechu na twarzy...
~Joanna
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 8 sierpnia 2024

Kamila - ocena Polecam serdecznie. Pyszny tatar z łososia i najlepsze śledzie w burakach....
~Kamila
-

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 23 marca 2024

Natalia - ocena Niezawodny przystanek zwrotny na wycieczce rowerowej po oliwskim lesie....
~Natalia
-

Zuzanna Nawrocka - ocena Najlepsze ryby jakie jadłam, zawsze świeże i pyszne. Bardzo klimatyczne...
~Zuzanna Nawrocka
-

Aga - ocena Wspaniałe miejsce dla rodzin. Wyśmienity tatar z łososia oraz polędwica z...
~Aga
-

K2 - opinia Tylko frytki albo chleb, dlaczego ?Reszta OK
~K2
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 26 czerwca 2023

Ceny baaaaaaaaaaardzo wysokie, jak z kosmosu ! wątek zamknięty Jedzenie owszem dobre, świeże i to by było na tyle. Ceny są koszmarnie...
~Carmen
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 8 kwietnia 2019

Pyszna ryba ! Polecam wątek zamknięty Najlepsza ryba jaką jadłem do tej pory, starannie przygotowana, a przede...
~Damian
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 12 kwietnia 2018

Super miejsce, z pysznym, świeżym jedzeniem! wątek zamknięty Serdecznie polecam to miejsce! Obsługa przemiła, miejsce idealne do spędzania...
~Weronika
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 10 kwietnia 2018

Warto spróbować!!! wątek zamknięty Polecam to miejsce pożeraczom rybek, pyszny pstrąg z pieca, dorsz z patelni...
~Dzastaa
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 4 kwietnia 2018

Polecam-pysznie! wątek zamknięty Bardzo polecam to miejsce każdemu kto chce odpocząć od zgiełku miasta i zjeść...
~Amarrilis
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 18 marca 2018

Przepyszne!!! wątek zamknięty Polecam serdecznie pyszne i najświeższe ryby w Trójmieście! Zaryzykowalabym...
~Kama
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 16 stycznia 2018

Zawsze świerzy pstrąg wątek zamknięty Z czystym sumieniem mogę polecić pstrąga z pieca. Po raz kolejny byłem i tak...
~Robert
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 16 stycznia 2018

Świetne ryby wątek zamknięty Dla smażonej polędwicy z dorsza i ryby po grecku warto tu przyjechać. Polecam
~Anna
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 9 sierpnia 2017

Nie polecam wątek zamknięty Byłam 2tygodnie temu z rodzina na obiedzie, ale pani przyjmująca zamówienie...
~Ania
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 3 lipca 2017

pyszna ryba polecam z czystym sumieniem wątek zamknięty W Rybakówce zjedliśmy obiad rodzinny. Jedliśmy pyszne przystawki: tatar i...
~DZasta
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 1 listopada 2016

RYBNY RAJ 😁 wątek zamknięty Dzisiaj pierwszy raz byliśmy z mężem w Rybakówce i oto nasze spostrzeżenia:...
~Iwona
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 9 października 2016

Jak najbardziej na tak wątek zamknięty Polecam bardzo pysznie, tanio i bardzo miła obsługa. Polecam okonia był...
~Numero
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 9 sierpnia 2016

Naciagactwo wątek zamknięty Jestem gleboko zazenowany naciagactwem i poziomem obslugi. Prosilismy o male...
~Miki Gigi
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 16 sierpnia 2016

opinia wątek zamknięty drogo.ceny zawyżone.ryby niedoprawione.frytki najgorszej jakości.
~Joanna
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 13 sierpnia 2016

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry