Widok

Rynek we wrzeszczu

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Może ktoś wie w jakie dni jest rynek we wrzeszczu? wiem że w środy i soboty na przymorzu a jak jest z rynkiem we wrzeszczu i w gdańsku? Chodzi mi o dzień targowy kiedy srzedają złoto
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
niedziela na pewno jest zloto

rynek jest jeszcze w piatek i wtorek
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
hEJ NIEDZIELA I WTOREK A KUPUJ ZŁOTO TYLKO U TEGO WYSOKIEGO OPALONEGO W ŚREDNIM WIEKU JA KUPUJE U NIEGO OD 10 LAT I ZŁOTO JEST OKI A RESZTA TO NIEWIEM.GRAM MAJA JAKOS PO 120 BADZ 130 TERAZ CHYBA Tomek się nazywa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
O matko tak poszło w górę:) ja z 2-3lata temu kupowałam to gram był za 85zł:)
Dzięki za odp, a orientuję się ktoś jeszcze w jakich godzinch oni są?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Chcialabym sie dowiedziec, jak i czy w ogóle moznastanac na targowisku z rzeczami typu ubrania itp, mam troche tego i przy okazji chcialBym dorobic.czy to mozliwe? Jak jest odnosnie cen za metr, gdzietrzeba sie zglosic itp?
Po prawej stronie, gdy wchodzisz od głównej ulicy jest budka z napisem biuro czy coś takiego. Obok pieczywa tam wszystkiego się dowiesz.
rynek:
we wrzeszczu-wt,pt,niedz
przymorze-śr,sob
gdańsk-pon,czw
tak było jeszcze niedawno.teraz nie wiem dawno nie byłam :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
złoto - ? po 120 ? to ja chetnie sprzedam z 20kg - bo za chwile kupie po 50-70/g
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

poszukuję rzetelnego i kompetentnego Zarządcy (70 odpowiedzi)

Nasza wspólnota chciałaby zmienić zarządcę, w tej chwili zarządza nami Euroformat ale jesteśmy...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

do góry