Widok

Rząd won-t...

..W bułgarii na skutek masowych demonstracji społeczeństwa których powodem były podwyżki za energię rząd podaje się do dymisji !!!! Cisza o tym jak makiem zasiał w polskich mediach!!!! Cenzura ma pełne ręce roboty !!!! Tylko tematy zastępcze - taki nakaz !!! (wirtualna polska-autor nieznany)----taka prawda.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
"cisza o tym jak makiem zasiał w polskich mediach!!!!"

nie wiem jakie media masz na myśli ale informację o upadku bułgarskiego rządu przekazywały chyba wszystkie polskie serwisy informacyjne.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Pierwsze słyszę, choć słuch mam niezły. Z tym, że rzeczywiście poddałem się jesli chodzi o oglądanie "Dziennika Wieczornego". Ale co z pozostałymi nadajnikami mętnego nurtu ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tego by jeszcze brakowało, żebym tefałeny oglądał. Nie rozśmieszaj mnie pan. Własnie opracowalem tekst do salonu24 na temat "dlaczego totalitaryzmu w wydaniu III RP nie mogę traktować poważnie" i pan mi dostarcza kolejnych argumentów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Portal TVN wybrałem zupełnie przypadkowo. W innych mediach też pojawiła się ta informacja nie było więc żadnej blokady informacyjnej jak twierdzi autor wątku. To właśnie chciałem wykazać.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

wchodzę na forum raz na pięć dni, od miesiąca

i w temacie polityka widzę te same nicki wojujące słowem niczym szabelką przeciwko jakiejkolwiek aktywności antyrządowej. Niezależnie od pory, te same nicki zaciekle walczą wyzywając od pisiorów, nazioli i innych zwrotów spreparowanych naprędce przez medialne szambo na potrzeby marketingowe.
Wnioski:
- te osoby to dzieci nie mające żadnych obowiązków, nawet szkoła(w co wątpię, bo szkoła to szkoła obowiązek nauki jest chyba że skończyli na podstawówce), czyli ich obraz rzeczywistości kreuje się na podst. paszy dostarczanej przez rodzica, swoją droga na pewno nieświadomego hobby swej pociechy;rachunków i bytu finansowanego przez tegoż samego - takie osoby za przeproszeniem nie maja prawa głosu bo to jakby wypowiadać się o prowadzeniu dg nigdy jej nie prowadząc,
- osoby należące do rozrastającego się w ostatnich czasach aparatu medialnego strefy rządzącej, działające na forach, piszące na zlecenie. Na jakiekolwiek argumenty mają charakterystycznie płaskie intelektualnie i niewiarygodnie ograniczone odpowiedzi, powiesz "ziemia jest okrągła" to odpowiedzą "pisiore lubią kule, ty gnido" albo inne tego typu. Można znaleźć nawet ogłoszenia na necie o werbowaniu takowych "do pracy". Dyskusja z osobnikami nie ma sensu, bo ściągną do poziomu rynsztoka i wygrają, bo mają ogromne na tym poziomie doświadczenie. Jedyna rada: ignorować tak jak ignoruje się insekty przyrodzie. Na pewno jakąś tam rolę odgrywają, ale nikt nie wie jaką, energii nie należy jednak marnować na takowych.

Proszę sobie samemu odpowiedzieć na pytanie, do której grupy należą dziwaczne twory opisane wyżej, z forum.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
> i w temacie polityka widzę te same nicki wojujące (..) przeciwko jakiejkolwiek aktywności antyrządowej.

A kogo konkretnie masz na mysli?
Bo od "śmierci" H. nie ma na forum nikogo, kto ślepo broniłby obecnej władzy i partii.

> te same nicki zaciekle walczą wyzywając od pisiorów, nazioli

Jak wyżej.
I dawno nie spotkałem się na forum z tego typu inwektywami.
Są na forum zwolennicy PiS-u (niektórzy całkowicie zaślepieni swą miłością:) i inni, niekoniecznie widzący w PiS-ie panaceum na wszystkie bolączki - co nie oznacza, że są zwolennikami platformersów.

Z pewnością nie ma osób piszących "na zlecenie".

A że widujesz konkretne osoby o przeróżnych porach dnia?
No cóż - nie każdy pracuje 6-14 czy 9-17 :]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
proponuję zainteresować się szykowaną ustawa o możliwości wojsk obcych na terenie Polski, dawałam linki ale były usuwane z innych wątków jako powielane.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
O możliwości wojsk obcych? Ale co z nimi?
Nic dziwnego, że usuwają skoro pijesz od rana i nie potrafisz po ludzku myśl (wątpliwej jakości) dokończyć.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
jako ciekawostke dodam,
żd waluta bułgarska była powiązana stałym kursem z euro

to dla wszystkich euroentuzjastów
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Polityka

Fajnopolacy pochowali głowy w piasek (18 odpowiedzi)

Demokracja poszła się czochrać i co wy na to ? Maska spadła z Uśmiechniętj Polski ? I został...

Czy ktoś ma dowody ? (4 odpowiedzi)

Na aresztowanie w stanie wojennym łowcy absurdów vel Zetjot ?

Fajnopolacy chcą popolemizować ? Proszę bardzo, jestem do usług (3 odpowiedzi)

Kiedyś popularne było przewidywanie powtórki Budapesztu w Warszawie, teraz, po zwycięstwie Trumpa...

do góry