Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Dobra robota wątek zamknięty Nie ma co pisać,brak zastrzeżeń do doboru lakieru jak i położenia powłoki...
~Sopocianin
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 18 kwietnia 2018

Polecam świetna robota wątek zamknięty Polecam lakierowanie bez żadnych zastrzeżeń. Do tego przystępna cena i czas...
~Andrzej Gdynia
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 19 marca 2018

Polecam! wątek zamknięty Odprysk na lakierze praktycznie niewidoczny, dodatkowo spolerowanie kilku rys...
~M
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 24 listopada 2017

Szybko,sprawnie i z jakością wątek zamknięty Naprawa "pajączka" i odprysku na błotniku oraz wgniotki w klapie trwała...
~Darek
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 1 czerwca 2016

super wątek zamknięty male dwa spoty,po ktorych nie ma sladu.w warsztacie powiedziano ze to sa dwa...
~stary lechista
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 9 maja 2016

gorąco polecam! wątek zamknięty w kilku słowach: usługa dot. likwidacji szkody, tzw. wgniecenia parkingowego,...
~leszek
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 9 października 2015

Stały klient, dbający o samochody :) wątek zamknięty Z usług firmy S-Plus korzystałem już niejednokrotnie i mogę polecić tę firmę...
~Karol Węgrzynowski
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 25 września 2015

Lakierowanie zderzaka - Skoda Octavia wątek zamknięty Panowie z S-Plus podeszli do tematu bardzo rzetelnie i profesjonalnie, mimo...
~Jerzy
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 25 września 2015

Częściowe lakierowanie elementu - naprawa SPOT wątek zamknięty Miałem dwa uszkodzenia lakieru, zastanawiałem się gdzie pojechać. Po dwóch...
~Mariusz
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 28 sierpnia 2015

na 6! wątek zamknięty Byłam niedawno na lakierowaniu elementu. Rano oddalam, pod koniec dnia...
~kasia84
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 21 czerwca 2015

Duży minus wątek zamknięty Bardzo nieprzyjemna obsługa. Zaproponowana cena za lakierowanie jednej...
~Borys
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 5 czerwca 2015

Lakierowanie wątek zamknięty oddałem swoje auto na lakierowanie do Pana Jarka szybka rozmowa konkretnie i...
~Damian
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 27 kwietnia 2015

Opinia wątek zamknięty Świetna obsługa, przystępne ceny ;) Po wizycie w salonie moje auto wyglądało...
~Andrzej Nowowieyski
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 26 kwietnia 2015

Polerowanie nieudane wątek zamknięty Polerowanie straszne wyszły koła jakieś dziwne ,wszędzie pasta niedomyte auto...
~On 29
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 9 kwietnia 2015

vw kolor wątek zamknięty Jakość 0 2 razy lakierowany i kolor inny... cena 500 zł obsługa jak z garażu...
~vw
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 9 kwietnia 2015

Sprawdziłem i polecam wątek zamknięty Zleciłem lakierowanie SPOT drzwi bocznych z lekkim wgnieceniem na przełamaniu...
~AR
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 17 marca 2015

malowanie kierownicy skórzanej wątek zamknięty malowali mi kierownice skórzaną bardzo fajnie polecam dodam ze nikt nie...
~florian
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 12 września 2014

Może być wątek zamknięty Usuwałem skutki gradobicia w S-Plus. To z czego jestem zadowolony to całkiem...
~Muchacho
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 5 sierpnia 2014

Naprawa 2 wgniotek parkingowych w Hondzie Jazz wątek zamknięty Szukając na wyszukiwarce firmy z trójmiasta zajmującej się naprawą wgniotek...
~Jarek
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 29 stycznia 2014

S-PLUS w Sopocie - POLECAM wątek zamknięty Trafiłam do salonu S-PLUSA z polecenia znajomego. Korzystałam z ich usług...
~Marta
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 24 października 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry