Widok

SALA BANKIETOWA LUBLEWO - OPINIE

Witam
Jak w temacie :) Czy ktoś ostatnio tam był na weselu albo może będzie miał ? :)

Gdzie nocujecie gości ? - sala na 100 osób a mają tylko 20 miejsc noclegowych ;((
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja chciałam mieć tam wesele ale nie mam 100osób..
Same pozytywne opinie czytałam o nich ale właśnie problem to ten nocleg..;/ pewnie byś musiała przetranspotowac gości do hotelu czy gdzieś w okolicy do pensjonatu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Paula.. ! Liczyłam,że płacąc u nich za 100 osób albo za 90 ! ( bo można się dogadać ) wychodzi tyle samo co za np. 70 osób w hotelu w Gdańsku... !! A jakie mają wielkie Menu ! znam pare osób co bardzo sobie zachwalały jedzenie ! a jeszcze w cenie są wszystkie ciasta.. !
Byłam u kolezanki pod koniec kwietnia na weselu i mi się nie podobało... Taka lepsza remiza z wyglądu. Ale jedzenie bardzo smaczne. Rodzinie pana młodego coś tam się nie podobało, ale nie wnikałam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Asia , a komu się cos nie podobalo ? ;)
może u nas na weselu bylas ? :)
Ostatnio robiłam w sali bankietowej w Lublewie dekorację sali ,uważam,ze fajna sala nie tak jak pisze osoba ,ze ....lepsza remiza...
Duzo miejsca do tanczenia,super jedzenie (taką przekazano mi info-Młodzi) Jesli chodzi o noclegi faktycznie dysponują małą ilością. ale ogólnie SUPER!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja oglądałam tą salę i mi się nie podobała, są ładniejsze za tą cenę... Zła nie była, ale szału też nie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
misiadelko - a jaką salę za tą cene z takim bogatym menu możesz zaproponować ? :)
Ja tam miałam wesele, na 112 osób. Jedzenie było super, i baaardzo dużo jak w tej cenie. Ciast było chyba z 20 blach + wielkie torty np. w kształcie krokodyla, jeża itp. i oczywiście ten weselny. My część gości przenocowaliśmy na miejscu, część spała w pensjonacie w Kolbudach, część u rodziców w domach, a resztę gości rozwiózł prywatny autobus (za 5 kursów w tą i z powrotem zapłaciliśmy 500zł):)
a ile chcą za menu weselne? Ja chciałam na 60osób..;/ i mi powiedziała, że za mało..;/
180zł od osoby + 2500 za poprawiny :) ale jedzenia jest bardzo dużo ! - menu mnie powaliło :P
Marta - generalnie byłaś zadowolona - jeżeli znajde nocleg dla 70 osób to biorę tą salę ! :) Braliście autobus z polecenia właścicieli ? :)
I czy przy tańcach itp nie było ścisku na parkciecie ?
Nie, autobus zalatwialiśmy przez Internet, po prostu szukaliśmy najtańszej opcji, był to bus bodajże 16-osobowy, ale nie za każdym razem wyjeżdżał, Pan zrobił chyba dwa kursy do Gdyni, część gości zawiózł do Gdańska, generalnie tam gdzie prosili goście, i stawka była kilometrażowa (np.300 zł za 200km), ale na koniec i tak się okazało że zrobił więcej kilometrów a policzył za mniej ;)
Przy tańcu ani razu nie było ścisku, każdy miał miejsce do zabawy , więc o to się nie martw:)
Acha, polecam tą opcję wiejskiego stołu, my co prawda przy takim bujnym menu nie chcieliśmy, ale ostatecznie włascicielka zrobiła nam za pół ceny trochę okrojoną wersję, a wszyscy bardzo sobie chwalili swojskie kiełbasy, szynki i ogóreczki :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
aha :) ja dziś znalazłam noclegi 15min drogi od tej sali :) więc problem się rozwiązuje :) Jedzenia pewnie dużo zostało jeszcze do domu co ? :)
Jedzonko zawsze wchodziło ciepłe ? - jak obsługa ? Wszystko sprawnie ? :)
Dziewczyny,
podesłałybyście mi zdjęcia udekorowanej sali w Lublewie?
jestem bardzo ciekawa jak wygląda z dekoracją, bo cały czas się waham.
mail: agn.lan@wp.pl
aga - A Pani nie pokazywała Ci zdjęć przykładowych dekoracji - można tam też podjechać w soboty rano kiedy już jest gotowa sala na wesele :) - ja sie na 99% na nią zdecyduję :)
Ja mialam tam swoje wesele pod koniec kwietnia i uwazam, ze lepiej wybrac nie moglismy . O nic nie musielismy sie martwic, wlasciciele bardzo doradzali i co najwazniejsze byli na miejscu chyba do 3 nad ranem :)

jedenie pyszne i straaasznie duzo ;)

naprawde polecam :) jesli ktos chce jakies fotki to moge podeslac na maila :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Hello :) Mieszkam niedaleko tej sali i jeśli szukacie noclegów to najbliżej jest: 1. hotel Cztery Brzozy w Kowalach, 2. Pensjonat u Bartka w Kolbudach, 3. Ośrodki wypoczynkowe i hotel w Łapinie :). no i 20 miejsc noclegowych nad salą :)
byłam w hotelu cztery brzozy w kowalach aby zapytac o nocleg dla 50 osób, niestety nie mieli dostępności bo sami robili wesele w tym terminie, kiedy my na sali w lublewie. Ale z tego, co mi powiedziała managerka hotelu, to cena za pokój 2 osobowy- 200 zł ze śniadaniem przy tylu osobach.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja poproszę zdjęcia na maila natik90@wp.pl :)
już wyslalam ;)

Inne tematy z forum Wesele

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

do góry