Widok
Ja tam miałam wesele, na 112 osób. Jedzenie było super, i baaardzo dużo jak w tej cenie. Ciast było chyba z 20 blach + wielkie torty np. w kształcie krokodyla, jeża itp. i oczywiście ten weselny. My część gości przenocowaliśmy na miejscu, część spała w pensjonacie w Kolbudach, część u rodziców w domach, a resztę gości rozwiózł prywatny autobus (za 5 kursów w tą i z powrotem zapłaciliśmy 500zł):)
Nie, autobus zalatwialiśmy przez Internet, po prostu szukaliśmy najtańszej opcji, był to bus bodajże 16-osobowy, ale nie za każdym razem wyjeżdżał, Pan zrobił chyba dwa kursy do Gdyni, część gości zawiózł do Gdańska, generalnie tam gdzie prosili goście, i stawka była kilometrażowa (np.300 zł za 200km), ale na koniec i tak się okazało że zrobił więcej kilometrów a policzył za mniej ;)
Przy tańcu ani razu nie było ścisku, każdy miał miejsce do zabawy , więc o to się nie martw:)
Acha, polecam tą opcję wiejskiego stołu, my co prawda przy takim bujnym menu nie chcieliśmy, ale ostatecznie włascicielka zrobiła nam za pół ceny trochę okrojoną wersję, a wszyscy bardzo sobie chwalili swojskie kiełbasy, szynki i ogóreczki :)
Przy tańcu ani razu nie było ścisku, każdy miał miejsce do zabawy , więc o to się nie martw:)
Acha, polecam tą opcję wiejskiego stołu, my co prawda przy takim bujnym menu nie chcieliśmy, ale ostatecznie włascicielka zrobiła nam za pół ceny trochę okrojoną wersję, a wszyscy bardzo sobie chwalili swojskie kiełbasy, szynki i ogóreczki :)
Ja mialam tam swoje wesele pod koniec kwietnia i uwazam, ze lepiej wybrac nie moglismy . O nic nie musielismy sie martwic, wlasciciele bardzo doradzali i co najwazniejsze byli na miejscu chyba do 3 nad ranem :)
jedenie pyszne i straaasznie duzo ;)
naprawde polecam :) jesli ktos chce jakies fotki to moge podeslac na maila :)
jedenie pyszne i straaasznie duzo ;)
naprawde polecam :) jesli ktos chce jakies fotki to moge podeslac na maila :)