Widok

SALON MARYLA PRZYMORZE

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, jako ze mieszkam w Trójmieście kilka miesięcy, szukam dobrego fryzjera. Mogłybyście mi coś polecić??Czy salon Maryla jest dobry??Będę wdzięczna za pomoc;))Pozdrowionka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
o właśnie bo ja też tam chcę się wybrać i też nie wiem czy ten salon jest ok :) mieszkam tu już jakiś czas ale jakoś do fryzjera i tak jeżdż do siebie :) więcpiszcie jak nie o Matyli to może o innych salonach na PRZYMORZU :)

image
a gdzie to jest bo ja mieszkam na przymorzu a nie bardzo kojarze?
podobno na Jagiellońskiej......obok falowca
mają nawet swoją astorne :)

http://republika.pl/salonmaryla/index.html

image
Jak chcesz w stylu babci to OK. Jak nie to polecam p.Agnieszkę w pawilonach na Bora Komorowskiego - na 1 piętrze (tak po środku). Dziewczyna ma świeżą głowę pomysłów, a Maryla przeszła z Komuniktycznego fryzjera w ręce prywatne ale jakość jakoś pozostała. Raz wyszłam tak natapirowana że nie wiedziałam czym to zmyc
Polecam Salon "Artemida" czy jakos tak na Krzywoustego przy rynku na Przymorzu. Lub zupelnie obok Klips tez fajnie tylko drozej niz w tym pierwszym. W tym pierwszym slyszalam, ze babeczka robi bardzo dobrze pazury zelowe tak na marginesie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Przymorze Małe

Słupska 63 (7 odpowiedzi)

Apartamenty powstają na Przymorzu, przy mało ruchliwej uliczce, z której korzystają głównie...

LIDL koło zielonego rynku (17 odpowiedzi)

Czy to prawda że na placu koło rynku będzie Lidl?

gdzie chodzicie do stomatologa? (12 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

do góry