Widok

SALON PORAŻKA

ExtraVagance Temat dostępny też na forum:
Dołączam się do poprzednich opinie. Dodam że lakier z paznokci schodzi po jednym dniu a kosmetyczka pani Pauli zwraca uwagę że nie powinno się nic robić po malowaniu, gdzie w innym salonie trwałość lakieru jest do tygodnia.Panie może miłe ale młode i zarozumiałe, jak by rządziły tym salonem.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3
to nie trzeba było ziemniali staremu tarkować to byś miała tydzień a tak marudzisz.
A jak chcesz rządzic w salonie to tylko poproś klient nasz pan.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 18
Bardzo sympatyczna odpowiedź salonu (?)
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nikt z salonu nie zniza sie do poziomu komentujacych i nie odpowiada na takie zaczepki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
Nikt z salonu?cytuje"a jak chcesz rzadzic w salonie to tylko popros klient nasz pan"......brak kultury i podejscia do klienta bija z wiekszosci odpowiedzi.Latwiej udawac ze ktos sie podszywa niz wziac odpowiedzialnosc za wlasne slowa... No coz ja sie zrazilam.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1
i bardzo dobrze, zaproszen nikt nie wysyla
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 13
i tak dziwie sie, ze sa jeszcze jakies odwazne kobiety , ktore ida tam dobrowolnie..
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zgadzam się w 100% Odwiedziłam to miejsce jeden raz i pani, która szumnie nazywa się kosmetyczką zrobiła mi paznokcie żelowe. Następnego dnia odpadły WSZYSTKIE. Zapłaciłam 100 zł!!! Mam długie włosy i pan fryzjer namawial mnie cały czas na obcięcie ich w jakąś krótką asymetryczną fryzurkę. Nikomu nie polecam tego salonu "Porażka".
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry