Widok

SECOND HAND :) Anglia/ Irlandia

Moda i uroda Temat dostępny też na forum:
Wiem, że second handy zaczynają wracać do łask :) Sama uwielbiam chodzić na łowy i to, że wyrastają one jak grzyby po deszczu też niezwykle mnie cieszy. Może macie swoje tanie, ulubione i markowe? Podzielcie się tym! :)
Osobiście ja już znalazłam swój ukochany (co tam, niech będzie większa konkurencja dla mnie w szukaniu, adrenalina jest w życiu potrzebna jak powietrze hehe) Mój lumpek znajduje się na przymorzu na ul. Piastowskiej 97, obok sklepu i pizzerii DaGrasso, łatwo można do niego dojechać tramwajem 2,8 lub 12 :) Ja mam to szczęście , że mieszkam bardzo blisko,a do tego 3 sierpnia otwiera się nowy tej samej właścicielki (podsłuchane w przymierzalni haha) na Żabiance, na ul. Gdyńskiej 3.
Dlaczego akurat ten? Czysto, ładnie, przejrzyście ,zapach nie odstrasza (jak w niektórych) , bardzo miła obsługa, ceny na każdą kieszeń (dodatkowo we środy 20% taniej, w czwartki 30%, w piątki 50%, w sobotę sztuka za 3zł,a w niedzielę totalne szaleństwo za 2 zł sztuka :D) Ubrania markowe jak- Zara, Atmosphere, Bershka, New Look, Dorothy Perkins, Nike, Adidas, River Island, Tommy Hilfiger :))) no i tak wymieniać w nieskończoność! To kto chętny, żeby się ze mną zmierzyć w maratonie po ekstra ciuchy? :D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zapraszamy do internetowego second handu http://gabciuch.pl
Z pewnością dla każdego znajdzie się coś ciekawego a na pierwsze zakupy otrzymują państwo rabat -15% ;)
Zapraszamy!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
budynek tuż przy torach? z rampą?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej, jeśli chodzi o duże rozmiary to fajne są ciuchy w sh na oliwie, szyld widać z skm więc łatwo go znaleźć :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
nie znacie takich lumpków?
może wiecie w których lumpkach w Gdańsku mają osobno wywieszone ubrania w większych rozmiarach?

wkurza mnie, jak oglądam dziesiątki np. spodni, a i tak nie trafiam na nic zbliżonego do mojego rozmiaru ;P
ciuszki naprawdę piękne
ja polecam lumpka FUKS w RUMI, koło GALERII RUMIA.
od Galerii cały czas prosto jakby się szło na most w strone dworca(ok 4 minut, od Galerii)
LUMPIK NAZYWA SIĘ FUKS.
Czy ten lumpeks: http://www.garderobamagdy.pl na Chełmie jeszcze działa? Kiedyś kupiłam tam fajne ciuchy i teraz na lato przydało by się odświeżyć szafę...
teraz nowy fajny otworzyli we wrzeszczu na grunwaldzkiej super towar maja same orginały polecam gorąco
podbijam. No i czy znacie jakieś fajne SC w okolicy chyloni ,grabówka cisowej? ;)
A czy jest gdzieś może lumpeks, który przyjmuje rzeczy w komis na przykład? Chciałabym odsprzedać trochę ubrań, których już nie noszę a czasami nawet nigdy nie założyłam. Za dużo tego żeby na Allegro wystawiać a chętnie odsprzedałabym za symboliczną złotówkę.
Witam wszystkich, przeprowadzialam się pół roku temu do Gdańska. Wcześniej mieszkalam w Olsztynie gdzie od niepamietnych czasów uwielbialam biegać i buszowac po tego typu sklepach. Jak dotąd nie miałam zbytnio czasu się zapuszczac na inne osiedla, ale teraz mam kilka dni urlopu więc napewno odwiedzenia opisywane sklepiki na tym forum:) Obecnie chodze tylko do jednego sklepu który od jakiś trzech miesięcy jest na moim osiedlu. Jeszcze nikt o nim tu nie pisał wiec go trochę zareklamuje bo wydaje mi się że jest tego wart:)) a przynajmniej w Olsztynie takiego nie doswiadczycie:( Sklepik nazywa się Pełna Szafa i znajduje się na os. VII Dwór ul. Norblina nad pocztą, mają naprawdę ładne niezniszczone rzeczy (od razu widać ze nie kupują najtańszego towaru) i ceny całkiem przystępne:) ostatnio upolowalam w nim bluzeczke od Versace:)) a koleżanka sweterek tommiego i od razu dostalysmy karte stałego klienta (szok!)dzięki której mogę mieć rabat 30% nawet w dniu dostawy:)))
Polecam zakupy w internetowym secondhandzie http://www.loompex.pl . Tanio i przystępnie. Wszystko czyste i pachnące :) Nie masz czasu na zakupy? Wstydziłaś się chodzić do lumpeksu? Zajrzyj do Nas :) Gwarantujemy dyskrecję i satysfakcję ze zrobionych zakupów.Pamiętaj http://www.loompex.pl Staramy się codziennie dodać nowe rzeczy :) Dodatkowo każdy weekend - 20 % :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
oba lumpki na Piastowskiej już nie istnieją :P
Cześć Gosiu,
Czy możesz napisać godziny otwarcia FUKSA na przymorzu- z sobotą.Wysłałam już zapytanie też o ten lumpek na Piastowskiej 97.Jeśli znasz tam godziny otwarcia to też napisz. Blackpearl pisała,że nawet otwarty jest w niedzielę-to super. bardzo bym chciała się tam wybrać i coś poszperać, ale mogę tylko w weekend.
Pozdrawiam wszystkie fanki SH'ów.
Witam,
Napisz proszę godziny otwarcia tego lumpka na Piastowskiej w sobotę i w niedzielę.Będę wdzięczna.
Carrie B.

rynek przymorze

polecam rynek na przymorzu są ludzie ktorzy maja ciuchy po 1zł sztuka i wylowilam sobie bluzki takich firm jak abercrombie, esprit,diesel lumpy moga sie schowac;D
jak dla mnie ten sklep to szmatland, tylko ze z metkami. tandeta straszna. a co do irl to tam rowniez sa uzywane. ja w 60% w takich sie ubieralam. mialam 3 ulubione dubilnie. nawet moj maz, wielki przeciwnik uzywanych rzeczy odpuscil, jak ciuchy dla synka zaczelam kupowac. nie mogl uwierzyc ze to z lumpow.
W Rumi to na Dąbrowskiego i na Wybickiego są jedne z lepszych ciuszków choć ja ostatnio odkryłam na Gdańskiej niedaleko kolejki. Jest nowy i na razie ciuszki ma super. Mam nadzieję że utrzyma poziom.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
A ja polecam w Rumii, jest kilka fajnych wiekszych SH ale ja osobiscie wole mniejsze gdzie nie ma tłoku i odzież jest zadbana i czysta :) niecierpię ton szmat i cen z kosmosu :((((
do góry