Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
NAJLEPSZE W TRÓJMIEŚCIE!!! wątek zamknięty robiłam rzęsy już chyba w całym Trójmieście, ale dopiero tutaj spełniłam...
~Barbara
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 10 listopada 2010

kinia - opinia wątek zamknięty 20 września byłam w salonie po raz pierwszy teraz umawiam się już kolejny...
~kinia
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 1 października 2010

opinia wątek zamknięty Jakieś 2 tygodnie temu robiła mi Pani rzęsy na ślub i już raz dziękowałam...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 8 października 2009

MOJE STOPY wątek zamknięty Wypielęgnowane, zdrowe stopy są teraz nie tylko podstawą mojego dobrego...
~iza
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 16 lutego 2009

POGOTOWIE S.O.S. dla wadliwie zaaplikowanych rzęs wątek zamknięty niniejszym dziękuję P. Tatianie za uratowanie moich zniszczonych rzęs przez...
~beti
-

dodano: 10 grudnia 2008

KONIEC Z ROZMAZANYMI OCZAMI I TUSZAMI... wątek zamknięty ... patrzę w lustro i widzę duuuże oczy i taaaakie cudowne rzęsy - rewelacja...
~Asia
-

dodano: 12 listopada 2008

Rewelacja wątek zamknięty Kochane kobietki, jeżeli macie wątpliwości to na prawdę niepotrzebnie. Rzęsy...
~Kamila
-

dodano: 7 listopada 2008

Szok! wątek zamknięty Miłe Panie! Z usługi skorzystałam niedawno i jestem porażona efektem...
~Anula
-

dodano: 27 października 2008

odkywanie swojej kobiecości wątek zamknięty Pani Tatiana bardzo profesjonalnie podeszła do wykonywanego zabiegu, który...
~Anetka
-

dodano: 13 października 2008

zdecydowanie warto ! wątek zamknięty Polecam usługi Pani Tatiany. Jestem bardzo mile zaskoczona naturalnością...
~Paulina
-

dodano: 10 października 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
10

10

wątków

do góry